RADULJICA U ZVEZDI? Sada je sve POZNATO!

Ovog leta je, poput bombe, odjeknula vest da bi proslavljeni srpski reprezentativac Miroslav Raduljica mogao da pojača Crvenu zvezdu, ali je on odbio tu mogućnost iz razloga koji bi se slobodno mogao okarakterisati „bizarnim“.

Naime, Raduljica naredni period želi da provede u vožnji kampera, što je otkrio Žika Jelić, jedan od članova YU grupe.

 Bili smo 2012. godine i sada opet krećemo motorima po Americi. Ta vožnja ostala nam je u fantastičnom sećanju, tako da je naš prijatelj i bajker Boško Čukić predložio da krajem septembra odemo Dragi, ja i još nekoliko prijatelja. Među njima je i košarkaš Miroslav Raduljica koji ima specijalan zadatak da vozi veliki kamper – rekao je on i dodao:


– Raduljica je kao dečak imao veliku želju da vozi kamion, pa će mu tako delimično biti ispunjena želja. Nas nekoliko će voziti motore, ali ne svaki dan jer je tura naporna, od Čikaga pa sve do Los Anđelesa. Vozićemo po čuvenoj “Ruti 66” o kojoj maštaju mnogi. To je put koji spaja dva kraja Amerike, a interesantan je jer su na njemu benzinske stanice i barovi netaknutog starog izgleda. Ceo put će se snimati i gledaćete ga na televiziji – naveo je muzičar.

Raduljica (34) je poslednjih pet sezona proveo u Kini, gde je igrao za Žeđijang i Đangsu.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "RADULJICA U ZVEZDI? Sada je sve POZNATO!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*