MADAR SE VRATIO U BEOGRAD: Partizan sve jači!

FOTO: KK Partizan

Reprezentativac Izraela Jam Madar priključio se saigračima iz Partizana treninzima i pripremama za start nove sezone.

Njegov Izrael nije prošao grupu, ali je Madar pružao izuzetne partije.

Ipak, nije imao mnogo vremena za odmor, te se pridružio ekipi crno-belih u Beogradu.


– Sjajan je osećaj vratiti se u Beograd! Imao sam dva dana slobodno posle reprezentacije i sada mogu da se fokusiram na nastavak sezone – rekao je Madar za TV Partizan.

Što se tiče Evrobasketa, Madar ističe sledeće.

– Ludilo je šta se dešavalo tamo! Ali, turnir je bio sjajan, sjajna organizacija. Bilo je dobro biti deo toga, ali sada počinje sezona. Uzbuđen sam što sam se vratio u Beograd. Imamo sjajnu ekipu, talentovane momke i siguran sam da će to sve stručni štab uklopiti i napraviti nas boljim timom. Počeli smo nešto prošle sezone, sada treba da napravimo korak dalje i završimo šta smo počeli.

Partizan se posle dugo vremena vratio u Evroligu.

– Uzbuđen sam zbog toga, svi žele da igraju na najvišem nivou. Stručni štab će nas pripremiti na to, siguran sam. Imamo vremena da se upoznamo, bolje razumemo, da naučimo šta ko najbolje radi i spremimo košarku za sezonu.

Priznaje da mu je nedostajao Beograd.

– Bilo je dobro biti sa porodicom, nedostajala mi je, jer mi je ono bila prva sezona van zemlje. Ali sam i radio na sebi i unapređivao se. Čeka nas izazovna sezona. Nedostajao mi je Beograd. Bilo je lepo biti kod kuće, ali mi je nedostajao Beograd i jedva čekam da se vratim.

Za kraj, obratio se i navijačima Partizana.

– Biće sjajna atmosfera sa njima u Areni, oni su uvek tu. I oni će iskoračiti, a mi moramo da budemo spremni, jer smo prošle sezone počeli nešto što treba da dovršimo ove.


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "MADAR SE VRATIO U BEOGRAD: Partizan sve jači!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*