KO BI REKAO: Bivši trener Partizana ulaže u hrvatskog velikana!

partizan-young-boys-jong-bojs-europa-league-evrop-liga-grobari-fans
FOTO: Sportextra.net

Bivši trener Partizana Avram Grant spreman je da uloži novac u FK Rijeku.

Kako pišu hrvatski mediji, Izraelac se već sastao sa predsednikom Rijeke Damirom Miškovićem u Dubaiju, gde su razmatrali i ulaganje u legendarni stadion Kantridu.

Prema informacijama do kojih su došli izraleski mediji, Grant je već godinama u kontaktu sa klubom iz Rijeke, a sada je spreman i da se aktivnije uključi u rad kluba.


Izraelac je nakon trenerske karijere vrlo pametno ulagao svoj novac, pa trenutno živi od investicija koje je napravio.. Pričalo se svojevremeno da je nakon odlaska iz Partizana kupio stan u Beogradu, a sudeći da je čest gost na Jadranu pretpostavlja se da ima nekretnine i u Hrvatskoj.

Avram Grant

Ulaganje u fudbalski stadion na obali Jadranskog mora bio bi prvi takav posao u životu Avrama Granta, a po pisanju hrvatskih medija, prodaja kluba Izraelcu za sada se nije pominjala. Po rečima predsednika Miškovića, Rijeka i Grant bi zajedno finansirali izgradnju „Nove Kantride“, stadiona na kojem bi hrvatski klub bio domaćin u narednim godinama.

Plan o izgradnji stadiona postoji već sedam godina, a kako radovi teku sporo ili ne teku uopšte, Damir Mišković je morao da traži rešenje na raznim stranama. Pre više od dve godine pominjalo se da će jedna kineska kompanija preuzeti na sebe izgradnju stadiona, ali je i taj posao propao pre nego što je počeo. Zato bi nekadašnji fudbalski trener mogao da bude pravi spas za klub.

 


Tokom karijere Avram Grant radio je kao trener četiri tima u rodnoj zemlji, a zatim i kao selektor Izraela. Usledio je mnogo poznatiji deo njegove karijere pošto je preuzeo Čelsi sa kojim je igrao finale Lige šampiona, a zatim je vodio Portsmut, Vest Hem, Partizan i selekciju Gane.

Be the first to comment on "KO BI REKAO: Bivši trener Partizana ulaže u hrvatskog velikana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*