BIVŠI TRENER PARTIZANA PRIZNAO: Nekada sam navijao za Zvezdu!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Proslavljeni srpski fudbaler, bivši selektor Srbije i u dva navrata trener Partizana Miroslav Đukić iznenadio je izjavom o nekadašnjoj navijačkoj pripadnosti.

Budući da je karijeru uglavnom gradio u Humskoj ulici, Đukić je ispričao da je u mladosti bio navijač najvećeg rivala Crvene zvezde.

„Kao dete sam bio Zvezdaš i nikad to nisam krio. U jednom momentu je tadašnji trener Partizana Ivan Golac došao u Mačvu, video da sam kvalitetan igrač i želeo da me odvede u redove crno-belih“, rekao je Đukić u emisiji “ Mojih TOP 11″ Nebojše Petrovića.

 


Međutim, objasnio je da tada nije uspeo da se dogovori oko uslova sa čelnicima Partizana.

„Tražio sam u to vreme oko 100 hiljada maraka na četiri godine. Otprilike 30 hiljada na ruke, a ostatak kad postanem standardni član prve postave Partizana. Nismo uspeli da se dogovorimo i na kraju sam prelomio i otišao u Deportivo“, objasnio je Đukić.

Nikada nije zaigrao za crno-bele, već je posle Mačve i Rada u inostranstvu nastupao za Deportivo La Korunju, Valensiju i Tenerife.

Međutim, najpre je vodio Partizan kao trener 2007. godine, nakon čega je postao selektor Srbije.

U Partizan se vratio deset godina kasnije nasledivši Marka Nikolića i sa crno-belima nije osvojio nijednu titulu, ali jeste izborio proleće u Ligi Evrope.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "BIVŠI TRENER PARTIZANA PRIZNAO: Nekada sam navijao za Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*