GDE NASTAVLJA KENIJAC: Bešiktaš mu nudi mnogo, crno-beli se nadaju

FOTO: FK Partizan

Mađari se nadaju da će ostati, pominje se i Fajenord

Jedna od velikih letnjih Partizanovih želja za prelazni rok je Tokmak Nguen, kojem ističe ugovor sa Ferencvarošem za mesec dana, ali imaće crno-beli vrlo jako konkurenciju oko norveškog fudbalera.

 


Svojevremeno je Ivica Iliev pričao da se „neće smiriti“ dok ne dovede ofanzivnog vezistu, koji mu je jednom izmakao iz ruku, iako je sve bilo dogovoreno, zato što Partizan nije mogao Stromsgodsetu odjednom da plati celo obeštećenje. Nguen je tad otišao u Mađarsku i napravio sjajnu karijeru. Sada se crno-belima otvorila mogućnost da isprave tu grešku i dovedu Tokmaka u Humsku.

Ipak, ofanzivac Ferencvaroša je otputovao na odmor u Španiju i odande sabira ponude. Turski mediji su, inače, juče slavodobitno konstatovali da je Tokmak novi igrač Bešiktaša i da se zaputio u Istanbul na potpisivanje ugovora, jer je na instagram profilu okačio sličicu orla u letu, ali ispostavilo da je to bio pucanj u prazno, jer je Nguen, u stvari, otišao na odmor na Pirinejsko poluostrvo.

Turci ne odustaju i tvrde da je Bešiktaš čvrsto zagrizao da ga dovede i da mu nudi ugovor od 750.000 evra godišnje zarade.

S druge strane, Mađari pišu da se Ferencvaroš ne predaje i da u klubu i dalje pokušavaju da ubede svog najboljeg fudbalera u prethodne tri sezone da potpiše novi ugovor.

Pominje se i da Norvežanin afričkog porekla ima ponude od japanske Nagoje, od kluba iz Saudijske Arabije, ali da je za njega zainteresovan i Fajenord, koji će, verovatno, ovog leta tražiti zamenu za Luisa Sinisteru, jer je Kolumbijac skrenuo pažnju na sebe brojnim većim klubovima.


Be the first to comment on "GDE NASTAVLJA KENIJAC: Bešiktaš mu nudi mnogo, crno-beli se nadaju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*