CRNO-BELI SU MNOGO LOŠI: Čukarički srušio Partizan i UDALJIO ga i od TREĆEG mesta!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana konačno su odigrali prekinuti meč poslednjeg 30. kola regularnog dela Superlige Srbije.

Domaćin je slavio rezultatom 1:0 i tako pobegao Partizanu na čak pet bodova prednosti, pa crno-beli u plej-of ulaze sa 57 bodova, dok TSC i Čukarički imaju po 62.

 


Utakmica je nastavljena od 22. minuta, a tempo je bio dosta bolji nego 11. aprila. Čukarički je na startu imao nešto više loptu u svojem posedu, ali su crno-beli bili ti koji su ozbiljnije pretili.

Bibars Natho je neometan sjajno šutirao sa nekih 25 metara u 34. minutu, ali je Zoran Popović uspeo da, uz manje probleme, odbrani ovaj udarac. Sedam minuta kasnije novi opasan pokušaj crno-belih, sa nekih dvadesetak metara sjajno je, slabijom, desnom nogom šutirao Slobodan Urošević, ali je Popović fantastično odbranio i izbacio loptu u korner.

Imali su gosti i udarac Danila Pantića iz slobodnog udarca, a onda je u nadoknadi vremena domaćin propustio najbolju šansu. Vladimir Lučić je bio u stopostotnoj prilici, ali ga je sjajno zaustavio golman Partizana Nemanja Stevanović.

Odmah na startu drugog poluvremena šok za izabranike Igora Duljaja. Muhamed Badamosi se sjajno izborio za loptu i onda još bolje pronašao Đorđa Ivanovića, koji je lagano pretrčao Sinišu Saničanina i savladao Stevanovića za 1:0. Ofanzivac Čukaričkog nije hteo da proslavi ovaj gol, zbog toga što je nosio dres Partizana. Teško su crno-beli dolazili do prilika, a do prvog kakvog takvog pokušaja stigli su tek u 64. minutu, ali je Filipović slabo šutirao.

Tri minuta kasnije meč je mogao da reši Kovač Stefan, ali je posle kornera Docića glavom šutirao pored gola. Prvu veliku priliku u nastavku Partizan je imao u 73. minutu, Rikardo je šutirao glavom iz izgledne pozicije, ali je Zoran Popović fantastično zaustavio taj udarac.

Đorđe Ivanović se u 76. minutu lako oslobodio Ljubomira Fejse, a onda snažno tukao, ali Stevanović dobrom odbranom izbacuje loptu u korner.

 


Partizan je do izjednačenja mogao u 85. minutu, Fejsa je sjajno uposlio Uroševića, a ovaj rezervistu Andriju Pavlovića. Tukao je srpski napadač iz prve, ali je na putu ka golu lopta pogodila Savu Drezgića.

Do kraja meča promena nije bilo, pa je Čukarički stigao do velika tri boda.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "CRNO-BELI SU MNOGO LOŠI: Čukarički srušio Partizan i UDALJIO ga i od TREĆEG mesta!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*