STANOJEVIĆ JASAN: Ne damo na Partizan, VAR ne radi svaki drugi meč!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

U okviru 30. kola Linglong Superlige Srbije, Partizan će igrati protiv Čukaričkog. Ovo će biti poslednje kolo u regularnom delu sezone.

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, dao je izjavu pred sutrašnji meč.

– Imamo utakmicu protiv ekipe koja je ubedljivo treća na tabeli i može se reći da je ovo derbi ovog kola. Znamo svi da je teško igrati na Banovom Brdu tako da ulazimo maksimalni koncentrisani i motivisani – rekao je Stanojević.


Partizan je trenutno u solidnoj formi.

– Kadrovska situacije je dobra, svi su se vratili sem Obradovića. Videćemo da li su svi spremni, ali svi su zdravi. Očekuje nas trening i sastanak pa ćemo videti na koga možemo da računamo – rekao je.

U međuvremenu su Asmir Kajević i Đorđe Petrović napustili crno-bele i otišli u inostranstvo.

– Kajević je dugo bio tu, baš kao i golman Petrović, ali oni su ekipa koja je odlično selektirana sa brzim igračima na sredini poput Lukača, Kovača i Mijailovića koji deluje. Imaju dobar skauting, dobro rade ljudi, to svi znamo. Jedan odličan klub. Otišao im je Jovanović, rekli smo da će imati problema, pa eto, pojavio se drugi napadač koji je mlađi i  takođe izvanredan – dodao je.

Urošević i Stevanović su produžili saradnju sa klubom.

– Klub hoće da priča sa svima, ali nije sad ni trenutak ni vreme da mnogo pričam o tome. Deficitirani smo na levom beku i Urošević je bio prioritet. Čeka se sada momenat da se uđe u poslednje pregovore i sa drugim igračima – izjavio je.

Osvrnuo se i na VAR tehnologiju, koja je doprinela nekim kontroverzama ove sezone.

– Ja sam dovoljno iskusan, prošao sam dosta derbija, situacija… To nije tenzija, tu jednostavno ne date na sebe. Dve godine nisam reagovao ni na šta, ni na suđenje… Ova polusezona je drugačija i mnoge situacije su sporne. Sudija koji je delio pravdu na našoj utakmici je sudio samo na još jednoj. Zašto je to tako, pitajte ljude iz FSS, da mene ne bi suspendovali. Sada nam svaku drugu utakmicu ne radi VAR. Sada odjednom ne radi, a prethodnih šest meseci je radio besprekorno. Ne damo na sebe, ne damo na Partizan. Mi zbog tih nekih situacija nemamo prednost domaćeg terena, analizirajte zašto. Naravno, ima tu i naših grešaka, ali… Sa neke strane se gleda površno – kazao je Stanojević.

Za kraj je dodao.

– Tražili smo da se Sudijska komisija odmah oglašava posle kola. Skoro dve godine sam ovde, gubili smo mi mnoge utakmice, ne samo sad i do sada je bilo izuzetno suđenje i bilo je to dosta konkretno. Ali, od kada je sada počelo proleće, više nije isto. Da li je slučajno, namerno ili neprofesionalno… – zaključio je.

Utakmica će biti odigrana u nedelju, 10. aprila u 19:05 časova.


Be the first to comment on "STANOJEVIĆ JASAN: Ne damo na Partizan, VAR ne radi svaki drugi meč!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*