DA LI ĆE ON ZAMENITI STANOJEVIĆA? Legenda crno-belih želi na klupu Partizana!

FOTO: FK Partizan

Branko Brnović je jedne od svojih najboljih igračlih dana proveo u voljenom Partizanu.

– Kako mi je bio dečački san da potpišem za Budućnost, tako sam oduvek bio navijač Partizana. Igrama u Podgorici preporučio sam se Beograđanima, tadašnji trener Ivica Osim me je poznavao iz reprezentacije imao želju da me dovede u Humsku. Prvih mesec dana nije bilo lako, zbog paklenog rada. Imao sam sreću da je u Partizanu već bio Peđa Mijatović i olakša mi mnogo adaptaciju. Kasnije je sve krenulo kako treba, radio sam što sam voleo i bio deo voljenog kluba. Pravili smo fantastične rezultate, ali posle tri godine je došao trenutak da se ide dalje – rekao je on za Sportski žurnal.

Legendarni crnogorski fudbaler se već dugo bavi trenerskim poslom, a velika želja mu je da zasedne na klupu crno-belih.


On je, kako je otkrio, u dva navrata bio blizu toga da postane trener Partizana. Sada se nada da bi to moglo da se dogodi u narednih godinu dana.

– Pitanje je i šta bi me zadovoljilo. Bio sam dva puta blizu da preuzmem Partizan, nažalost, to se nije ostvarilo. Cenim sadašnjeg trenera, usput nadam da ću najduže za godinu postati trener Partizana. Ako dotad ne budem ili, pak, ne budem pronašao adekvatan angažman, najverovatnije ostaću bez želje i volje da nastavim s trenerskim poslom. Ima još stvari u životu s kojima bih se mogao baviti. Bilo je više ponuda iz inostranstva, ali nisu nam se ambicije poklopile.


Be the first to comment on "DA LI ĆE ON ZAMENITI STANOJEVIĆA? Legenda crno-belih želi na klupu Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*