UBICA DEČJEG LICA: Partija sezone Bogdana Bogdanovića!

Košarkaši Atlanta Hoksa pobedili su Memfis Grizlise rezultatom 120:105 u noći iza nas.

Atlanta Hoksi su zaustavili Memfis Grizlise i zahvaljujući sjajnoj partiji Bogdana Bogdanovića prekinuli su im niz od četiri uzastopne pobede.

Ovo je bio najbolji Bogdanov meč u sezoni, a završio ga je sa 30 poena, 2 skoka i 3 asistencije, kao i 3 ukradene lopte, 9 od 15 je bio njegov šut iz igre, od čega je 5 od 6 bilo za 3 poena.


Ova pobeda postaje još impresivnija kada se pogleda da su Hoksi igrali bez dvojice izuzetno bitnih igrača – Trea Janga i Džona Kolinsa.

Izabranici Nejta Mekmilana su na krilima Bogdana Bogdanovića rano došli do dvocifrenog vođstva, dok su Grizlisi u drugom kvartalu potonuli i razlika se pela čak do 21 poena.

Bez većih problema je Atlanta uspevala da održi prednost, Bogdanović je pogađao u serijama i anulirao sve što bi doneo Dža Morent za protivničku ekipu, pa su Hoksi savladali Grizlise rezultatom 120:105.

Bogdan Bogdanović najefikasniji sa 30 poena, Kapela je ubacio 18 uz 7 skokova, a Delon Rajt 18 uz 6 asistencija, dok su dvocifreni bili još Diandre Hanter sa 14 poena i Danilo Galinari sa 11.

U Memfisu, 29 poena je postigao Dža Morent, po 15 Džekson i Bejn, a Dilon Bruks je utakmicu završio sa 11 postignutih poena.


Be the first to comment on "UBICA DEČJEG LICA: Partija sezone Bogdana Bogdanovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*