LEGENDA CRNO-BELIH PORUČILA OBRADOVIĆU: Lud si ako se vratiš u Partizan!

FOTO: KK Partizan

Poslednjih dana sve su glasnije spekulacije da bi Željko Obradović mogao da postane novi trener Partizana, a i legendarni ŽOC to nije demantovao u svojoj nedavnoj izjavi.

Legendarni košarkaš Partizana Dražen Dalipagić smatra da je za Obradovića najbolje da se ne vraća na klupu voljenog tima.

– Ako je lud, nek se vrati, šta drugo da mu kažem. Šta da radi kad se vrati, kad nema sportski kadar, a ni igrače. Koga da dovede bez para i u ovoj situaciji? Ja sam se, možda, našalio na početku, ali je prosto tako. Obradović nije navikao da radi sa malim budžetom. On je poslednjih godina samo vodio timove koji imaju mnogo para i koji su bili u samom vrhu, a sad to ne bi imao. Partizan više nije ono što je bio nekad, sada je samo prosečan tim – objasnio je Dalipagić u razgovoru za Srpski telegraf.


Uprava crno-belih s novim sportskim direktorom Zoranom Savićem na čelu je najavila da će ove sezone praviti tim od domaćih igrača i mladih talenata umesto skupih stranaca. Zbog toga Dalipagić smatra da će klubu iz Humske biti veoma teško da sastavi tim za novu sezonu.

– Mladih talenata je sve manje i manje. Presušuju nam izvori, što bi se reklo. A i ti igrači sad odlaze u Megu jer su svesni da će ih Miško Ražnatović dobro prodati. Nisu ludi da ostanu godinama u nekom klubu, kao što sam ja bio u Partizanu – zaključio je Dalipagić.


Be the first to comment on "LEGENDA CRNO-BELIH PORUČILA OBRADOVIĆU: Lud si ako se vratiš u Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*