STANKOVIĆ GA PRECRTAO: Ofanzivac DEFINITIVNO napušta Crvenu zvezdu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Ekipa beogradske Crvene zvezde je od starta ove sezone odigrala ukupno 18 mečeva na kojim je zabeležila veoma dobre rezultate, pogotovo kada je u pitanju Liga Evrope gde su crveno-beli prvi u grupi F.

Trener aktuelnog šampiona Srbije, Dejan Stanković, imao je dosta problemu oko sastava tima u poslednjih nekoliko mečeva što zbog povreda, što zbog zaraze korona virusom nosioca ekipe.

Čak i pored desetkovanog tima, fudbaler Aleksa Vukanović nije još uvek dobio priliku da ove sezone odigra meč u crveno-belom dresu. Naime, Vukanović je jedini prvotimac koji do sada nije odigrao ni minut.

 


On nije licenciran za LE, dok je u Superligi samo tri puta bio u protokolu za utakmicu.

Stoga se može izvući i zaključak da će Vukanović, kojem karejem ove godine ističe ugovor, promeniti sredinu bez obeštećenja klubu iz Ljutice Bogdana.

Vukanović je na beogradsku „Marakanu“ stigao 2019. godine a „Delije“ ga svakako pamte po golu koji je Crvenu zvezdu odveo u Ligu šampiona kao po tome što je zatresao mrežu večitom rivalu – Partizanu u večitom derbiju.

Podsetimo se, postojalo je interesovanje iz Turske i Saudijske Arabije, te je na Vukanoviću da sam izabere novu sredinu.


Be the first to comment on "STANKOVIĆ GA PRECRTAO: Ofanzivac DEFINITIVNO napušta Crvenu zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*