RUTINA U HUMSKOJ: Partizan sa pola gasa eliminisao Trajal!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana rutinski su se plasirali u osminu finala Kupa Srbije.

Crno-beli su na svom terenu bez problema savladali lidera Srpske lige Istok ekipu Trajala sa 3:0.

Partizan je od samog početka utakmice imao terensku inicijativu, ali se nešto duže čekalo na prve prave prilike i vođstvo. Crno-beli su poveli u 25. minutu meča kada je Lazar Marković sa nekih 25 metara majstorski ubacio loptu u kazneni prostor iza leđa protrivničkih defanzivaca, Jojić ju je sačekao i odmah prosledio u peterac za Kvinsija Meniga, a “devetka“ Partizana iz prve šalje loptu u mrežu za 1:0 i taj rezultat se nije menjao do kraja prvog poluvremena.

 


Početkom drugog, igrao se 49. minut, Partizan stiže i do drugog gola. Akcija kao preslikana iz 25. minuta, kada je Menig postigao vodeći gol. Ponovo Lazar Marković perebacuje odbranu gostiju, samo što ovoga puta pronalazi Pantića u kaznenom prostoru, a Pantić sa desne strane šalje loptu u sredinu za Meniga koji i ovu priliku pretvara u gol za 2:0.

Nešto kasnije, pripretili su i gosti. Tek što je ušao u igru, Nikola Arsić je u 60. minutu umakao Miletiću na ulasku u kazneni prostor, šutirao, ali je Nemanja Stevanović zaustavio tu loptu koja je išla po zemlji.

A da pitanje pobednika definitivno bude rešeno, potrudio se desni bek Partizana Marko Živković u 67. minutu meča. Zdjelar ga je lepo pronašao u kaznenim prostoru, Živković je utrčao iza leđa defanzivaca gostiju i preciznim udarcem zatresao mrežu za 3:0.

Četiri minuta kasnije, neočekivana nervoza na terenu, Rikardo je ušao u verbalni sukob sa pojedinim igračima Trajala, dobio je i žuti karton, a trener Stanojević je reagovao tako što ga je izveo iz igre i na teren poslao Aleksandra Miljkovića.

Par minuta kasnije crno-beli su tražili jedanmaesterac kada je Matejević startovao na Jojića, ali se sudija nije oglasio. Matejević je kasnije prilikom gotovo svakog prijema lopte izazivau burnu reakciju malobrojnih gledalaca na tribinama, jer je prethodno oštro startovao i na Danila Pantića na sredini terena.


Be the first to comment on "RUTINA U HUMSKOJ: Partizan sa pola gasa eliminisao Trajal!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*