VELIČKOVIĆ U SUZAMA: Prelazim na tribinu

Foto: KK Partizan

Novica Veličković je i zvanično ispraćen u košarkašku penziju.

Svečanost je upriličena u poluvremenu utakmice Partizan – Anadolu Efes u kojoj je Veličković poslednji put nosio crno-beli dres.

Dobio je prigodne poklone od oba kluba, a onda i mikrofon u ruke kako bi se obratio punoj Areni.


Nažalost, danas nas je napustio Duda Ivković. Ovim putem bih hteo… Malo me emocije… Ovim putem bih hteo da mu se zahvalim na svemu što je uradio za našu i svetsku košarku i za mene lično, za svaki savet koji mi je dao. Neka mu je večna slava“, rekao je Veličković sa suzama u očima i nastavio:

„Zahvalio bih se mojoj porodici, Duletu (Vujoševiću), Saši Daniloviću za sve što je uradio za mene. Tu su i svi ljudi koji su mi pomogli u karijeri, pogotovo moji saigrači bez kojih ne bih ni bio u ovoj poziciji. Hvala Partizanu na svemu što mi je u životu dao. Probao sam samo delić toga da vratim. Isto tako i vama navijačima sam hteo da vratim za svu energiju koju smo delili svih ovih godina. Isto tako, želim svu sreću Željku i ekipi, da ih zdravlje prati. Partizanova publika zna da ceni borbenost i energiju i to je sve što imam da poručim ovim momcima ovde. I jednu pesmu sam ponavljao gde god da igramo, jer igrati u Partizanu ne možeš da se opustiš. Voleo bih da se svi zagrlite. Hajmo sad: ‘Gde god ti da igraš tu su tvoji Grobari…'“, zapevao je Novica sa celom dvoranom.

„Biću i ja navijač, prelazim na tribinu. Deset nezaboravnih godina, hvala vam od srca“, završio je obraćanje Novica Veličković.


Be the first to comment on "VELIČKOVIĆ U SUZAMA: Prelazim na tribinu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*