CRNO-BELI SLAVILI U KG: Partizan posle velikog preokreta bolji od Radničkog u hali Jezero!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana odigrali su humanitarnu utakmicu protiv Radničkog iz Kragujevca i u hali „Jezero“ pobedili rezultatom 79:65 (9:10, 11:23, 34:15, 25:17).

U sklopu pripremnog perioda za sezonu 2021/22, Partizan odigrao je meč humanitarnog karaktera za pomoć izdavačkom poduhvatu „Svetinje u Vasojevića“, gde je domaćin bio Radnički.

Pred mnogobrojnom publikom u hali „Jezero“, tim iz Kragujevca ostvario je prednost na samom početku meča i održavao je tokom prve dve četvrtine, pa je rezultat na poluvremenu bio 33:20 za Radnički.


Nakon odmora, crno-beli su skoncentrisanijom igrom smanjivali zaostatak, da bi na kraju treće deonice prešli u vođstvo, koju su zadržali i u poslednjoj četvrtini, te na kraju zabeležili pobedu na ovom humanitarnom meču rezultatom 79:65.

„Parni valjak“ će naredni test imati u Istanbulu, gde 11. i 12. septembra učestvuju na turniru čiji je domaćin Fenerbahče, a učestvuju još Monako i Uniks Kazanj. Crno-beli se u subotu, 11. septembra u polufinalu turnira sastaju sa Monakom.


Be the first to comment on "CRNO-BELI SLAVILI U KG: Partizan posle velikog preokreta bolji od Radničkog u hali Jezero!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*