CRNO-BELI IZBEGLI MINU: Partizan posle preokreta srušio NEZGODNI Radnik!

FOTO: FK Partizan

Posle tri utakmice u kojoj nisu pobedili (Fejenord x2 i Napredak), ekipa Partizana je konačno slavila i to u domaćem prvenstvu, pa se izjednačila na tabeli sa Crvenom zvezdom.

U Surdulici danas 1:2 (1:1) i to posle preokreta, Partizan je gubio na ovoj utakmici.

Imao je tim Aleksandra Stanojevića inicijativu od samog starta utakmice, bio je bolji rival od Radnika, ali nije uspevao da stvori dobru šansu u prvih 20 minuta, što zbog prilagođavanja na slab teren, što zbog dobre odbrane domaćina koja je odolevala.


Daleko od toga da Radnik nije napadao, imali su šansu nakon centaršuta Babića kada niko nije uspeo da dohvati loptu i pošalje je u mrežu. Vujačić je imao veoma dobru šansu kada je Ranđelović dobro intervenisao, a onda gol u mreži Partizana.

Nakon centaršuta sa desne strane, Uroš Milovanović je bio najviši u skoku i pogodio je mrežu golmana Stevanovića, skočio je između Vujačića i Saničanina i dokazao da se radi o fantastičnom napadaču.

Bio je to njegov osmi gol ove sezone.

Kvinsi Menig je u 34. minutu dokazao da je danas njegov dan, prošao je po desnoj strani, uposlio Terzića koji sa sedam-osam metara od gola ne greši – 1:1.

Partizan bolji posle svog gola, imali su terensku inicijativu, Lutovac je pokušao, potom i Jevtović glavom, ali promene rezultata nije bilo.

U nastavku odmah gol u mreži Surduličana.

Fantastični Rikardo je uspeo da stigne do svog novog gola, namestio se sa dvadesetak metara od gola, šutirao i pogodio sam ugao golmana Ranđelovića za 1:2. 

Kvinsi Menig je briljirao u nastavku, bio je i više nego prodoran po veoma slabom terenu, a Partizan je držao konce igre u svojim rukama.

Upravo je Menig pokušao posle kornera Jojića, dočekao je loptu na desnu nogu, ali je bio izblokiran u 80. minutu, pa je rezultat ostao aktivan. Domaći su pokušavali dugim loptama, ali nije dalo rezultata, Partizanova odbrana u drugom poluvremenu je baš ličila na onu koja je briljirala u prvom delu sezone. 


Mogao je Menig da završi posao, nakon što mu je glavom poslao loptu Rikardo, Holanđanin je obišao golmana, ali je otišao previše u stranu i nije mogao iz okreta da postigne gol za 1:3. 

U trećem minutu nadoknade Partizan se izvukao. Spasić je prošao po levoj strani, pogodio je prečku, a onda je Lukić sa par metara poslao loptu u gol-aut. Neverovatna šansa za 2:2 otišla je u nepovrat. 

Pored svih pomenutih uslova, moramo napomenuti i karnevalsku atmosferu upotpunjenu trubačima koja nije pomogla domaćima da stignu makar do boda.


Be the first to comment on "CRNO-BELI IZBEGLI MINU: Partizan posle preokreta srušio NEZGODNI Radnik!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*