VLADA VELIKA NEIZVESNOST: Suma zavisi od Liverpula, Olimpijakosa i Rome!

Kao što smo već objavili, Sejduba Suma se zajedno sa saigračima iz reprezentacije nalazi u Gvineji.

Vezista Partizana i dalje je onemogućen da napusti svoju rodnu državu, jer su nakon državnog udara ulasci i izlasci iz zemlje zabranjeni.

Ipak, u toku dana Suma bi mogao da dobije dobre vesti i to ukoliko se dogodi barem jedan od tri scenarija.


Pregovori trenutne vlasti u Gvineji sa najvećim evropskim klubovima su krenuli.

Liverpulov Nabi Keita, Sumin veliki prijatelj, se takođe nalazi u Gvineji, zbog čega su Redsi započeli pregovore sa novim vlastima. Ukoliko dođe do dogovora Suma bi zajedno sa Keitom privatnim letom otišao za Englesku, ali se tu javlja novi problem.

Naime, fudbaler Partizana bi u tom slučaju, zbog privatnog prevoza, morao da ostavi sve svoje stvari u Gvineji, a zbog nedostatka britanske vize bio bi primoran da ostane u tranzitu, što takođe komplikuje put do Srbije.

Drugi scenario je dosta bolji za Sejdubu Sumu. U reprezentaciji Gvineje nalaze se čak trojica fudbalera Olimpijakosa. Ukoliko se grčki velikan dogovori sa vlastima u Gvineiji i pošalje avion za Konakri, Suma bi zajedno sa njima došao do Atine, a odatle bi prevoz do Beograda bio dosta lakši i jednostavniji nego iz Engleske.

Isto važi i u slučaju da Suma ka Evropi krene privatnim avionom Rome, sa saigračem iz reprezentacije Amaduom Dijavarom.

U svakom slučaju, u toku današnjeg dana će sve biti mnogo jasnije, mada informacije sa lica mesta govore da u tamoru selekcije Gvineje vlada velika neizvesnost, iako se čine svi napori da igrači nađu put do svojih klubova i pored čvrste zabrane napuštanja zemlje (pominje se čak i uvođenje policijskog časa).


Be the first to comment on "VLADA VELIKA NEIZVESNOST: Suma zavisi od Liverpula, Olimpijakosa i Rome!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*