KOD ŽELJKA NEMA ŠALE: Ne smeš dva puta da pogrešiš, inače, biće nezgodno!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana pripremaju se za start nove sezone punom parom.

Crno-beli su predvođeni novim trenerom Željkom Obradovićem odigrali do sada tri prijateljska meča, a upisali su dva trijumfa.

Pred trofejnim stručnjakom i dalje je dalek posao da sve skocka, imajući u vidu da je ovog leta stiglo čak osam novih pojačanja u Humsku 1.

Jedan od novih igrača Partizana, Aleksa Avramović, je u intervjuu za klupsku televiziju govorio o mnogim stvarima, a prvo je istakao ciljeve crno-belih u predstojećoj sezoni.


„Skup tim ili ne, iskreno to me ne zanima. Mi smo tu zbog zajedničkog cilja i trofeja. Gradimo svoj mentalitet i naš fokus je na svakodnevnom napredovanju. Nadam se da će publika to da prepozna i da će nas bodriti do ostvarivanja zajedničkih ciljeva“, rekao je Avramović.

U oceni dosadašnjeg dela priprema rekao je da je „generalno zadovoljan“ i da mu se sviđa što je ekipa posle neočekivanog poraza od Cibone pokazala pravu reakciju protiv Cedevite Olimpije i kao trećeplasirana završila turnir u Opatiji.

„Odigrali smo stvarno čvrsto, igrali smo pravu timsku košarku i to je dovelo do ubedljive pobede. Protiv Cibone nismo radili neke stvari koje smo prolazili na treninzima. Pre svega mislim na defanzivne zadatke“, kazao je Avramović i potom se osvrnuo i na rad kod Željka Obradovića.

„Kod Željka moraš da budeš maksimalno fokusiran.To je nešto na čemu on insistira. Ne sme da se pogreši dva puta. Kada se po drugi put ponovi greška tada je malo nezgodno. Sve to radi da bismo napredovali i da bi tim bolje izgledao. Idemo u dobrom pravcu, još kada se vrati Kevin, koji je paklen igrač, neće biti problema“, poručio je Avramović i dodao da mu je jasno da navijači traže da se pobeđuje u svakoj utakmici.

Obećava da će ceo tim dati sve od sebe, a ako izgube – pružiće mu ruku.

„Ako imamo pravi pristup i energiju mislim da nema mnogo rivala koji mogu da nas pobede. Imamo još 20 dana do prve zvanične utakmice protiv Zadra, tu su i dva jaka turnira u Istanbulu i Atini da sagledamo šta smo uradili u proteklih mesec dana. Imamo dobar tim, gladni smo i to mi se sviđa“, kazao je Avramović i zaključio:

„Nema sujetnih, svi smo došli u Partizan željni uspeha i osvajanja trofeja“.


Be the first to comment on "KOD ŽELJKA NEMA ŠALE: Ne smeš dva puta da pogrešiš, inače, biće nezgodno!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*