OSTANAK ZAVISI OD LIGE ŠAMPIONA: Zvezda odbila BOGATU ponudu za jednog od najboljih fudbalera!

Vladan Lukić Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde uživaju u odmoru nakon ispunjenih ciljeva u prethodnoj sezoni.

Iako su igrači i stručni štab dobili malo predaha, sportski sektor u Ljutice Bogdana radi punom parom kako bi Dejan Stanković imao kompletan tim za kvalifikacije za Ligu šampiona. 


Crveno-beli su već predstavili Aleksandra Dragovića, na pragu Marakane je i Aleksandar Kolarov, a pominju se još i neka bombastična imena. Nažalost, Zvezda će morati i da se odrekne i nekog od protagonista tima – ali ne pre završenih kvalifikacija.

Kako saznaje „Mozzart sport“ Dinamo Moskva je poslao ponudu od 4.500.000 evra za Mirka Ivanića koji je odigrao sezonu života, postigao 21 gol i upisao 11 asistencija. Na Marakani nisu razmišljali, a ponuda je odmah odbijena.

Međutim, na kraju kvalifikacija za Ligu šampiona posao bi mogao da bude ralizovan ukoliko Dinamo odluči da ga čeka, a Zvezda ne izbori grupnu fazu UEFA takmičanja, te bi prodaja Ivanića napunila klupsku kasu. Ukoliko crveno-beli izbore primarni cilj i zaigraju u Ligi šampiona, Ivanić će, gotovo sigurno i naredne sezone braniti boje srpskog velikana.


Be the first to comment on "OSTANAK ZAVISI OD LIGE ŠAMPIONA: Zvezda odbila BOGATU ponudu za jednog od najboljih fudbalera!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*