ZANIMLJIVA IZJAVA: Evo čiji dolazak u Partizan je iznenadio Obradovića!

FOTO: KK Partizan

Željko Obradović se ovog leta vratio u Partizan, a kao prvo pojačanje crno-belih predstavljen je Kevin Panter.

Amerikanac sa srpskim pasošem je protekli period proveo u Armaniju igrajući Evroligu i mnogi su se iznenadili njegovim dolaskom u tabor crno-belih.

Ono što je zanimljivo, iznenadio se i sam Željko Obradović, što je sam otkrio u intervjuu za Al Džaziru.


„Bio sam u Pioniru kad je stigla ta vest da je Milano rešio da ne produži ugovor sa Kevinom Panterom. Istog trenutka sam okrenuo Zorana Savića i rekao mu da proveri to. Dobio sam i formaciju od mog bivšeg igrača Điđija, koji mi je rekao da nije bilo nikakvih problema i da je Panter sjajan momak. Zoran mi je poslao telefon Pantera. Ja sam ga okrenuo i imao izvanredan razgovor sa njim. Ako mene pitate ja sam bio iznenađen njegovom reakcijom, jer je čovek igrao Evroligu“, rekao je Obradović i dodao:

„Porazgovarali smo o dogovorili da se čujemo sledeći dan. Sledeći dan mi je on rekao, to je to, da bi posle toga poslao poruku da će da potpiše. Koliko su ljudi bili iznenađeni, toliko sam i ja. Ali, očigledno da kada pričaju dva čoveka odrasla koji razumeju jedan drugog, da se veoma brzo dogovore i nađu. On je shvatio šta mu ja pričam i šta može da dobije. Njegov život je u pitanju, njegova karijere, on je odlučio. Sve ostalo, budžet, novac, to su pitanja za Zorana Savića i predsednika Mijailovića, to nije pitanje za mene. Nikad u životu sa igračem nisam pričao o novcu.“

Podsetimo, Partizan je u prvom pripremnom duelu savladao Zlatibor sa 88:67.


Be the first to comment on "ZANIMLJIVA IZJAVA: Evo čiji dolazak u Partizan je iznenadio Obradovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*