OGLASIO SE POSLE FMP-A: Gospodska izjava Željka Obradovića!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana nastavili su da pružaju sjajne partije ove sezone.

Crno-beli su upisali i sedmi trijumf u ABA ligi, a posle meča Željko Obradović dao je zanimljivu izjavu.

Pred meč sa FMP–om je u javnost izašla izjava Dalasa Mura da je FMP „mala Crvena zvezda“ i to je uzburkalo domaću javnost, a trener Partizana Željko Obradović kaže da je rekao Muru da uputi izvinjenje.


„Nisam neko ko previše prati medije, ne zanimaju me vesti niti se bavim time. Iznenađen sam bio kad me je prijatelj zvao i pričao o izjavi Mura i saopštenju iz Železnika. Ja zaista to nisam pročitao. Uvek uđem da pogledam samo neki rezultat utakmice, ili statistiku budućeg protivnika, ili naše koji igraju u NBA. Toliko je moje interesovanje za vesti na sajtovima ili bilo kom mediju. I onda sam jutros reagovao na treningu i rekao Muru da ta njegova izjava ima neku težinu i da je ljudima iz Železnika smetalo, da bi on trebalo uveče pred utakmicu da dođe sa mnom i da odemo da se izvinimo ljudima iz Železnika. Međutim, on je već preko dana dao izjavu. Izvinio se, ja sam pitao ljude iz Železnika, oni su rekli da je sve u redu. Rekao sam im takođe i da možemo zajedno da izađemo na teren, ako mislite da ćete imati nekih problema, a ja da izađem sa Stefanovićem koji je izvanredan momak. Koristim priliku da mu čestitam na svemu što radi. Rekli su da ne treba i da je sve u redu. Mmislim da je bila fer i korekta utakmica. Sve ostalo su pitanja na koja ja ne mogu da imam odgovor, a nadam se da ste videli moju reakciju“

O samoj utakmici rekao je:

„Mislim da smo večeras otvorili utakmicu, za razliku od one pre nekoliko dana, na dobar način. Bili smo izuzetno agresivni, izgledali mnogo bolje u napadu. Igrali smo prilično dobro do poslednjih pet minuta utakmice. Igrači treba da shvate da pri pozitivnom rezultatu, kada rival pokušava da igra na celom terenu sa udvajanjem – da je to situacija kada mora da se igra maksimalno agresivno i da se igra za koš odmah. Nismo to uradili, zaustavili smo se, imali smo problema da šutnemo loptu, obično na isteku vremena i zbog toga je ovako loš procenat za tri poena. Kako bilo, čestitam mojim igračima još jednom na pobedi, ispred nas je veoma interesantna sedmica gde nas čeka putovanje u Andoru i posle toga utakmica sa Zvezdom ovde u Pioniru“, rekao je Željko Obradović posle utakmice.


Be the first to comment on "OGLASIO SE POSLE FMP-A: Gospodska izjava Željka Obradovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*