MIJAILOVIĆ ISKREN: Za četiri godine nisam bio trošak Partizanu, dolazak Obradovića PEČAT!

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović bio je gost popularnog podcasta „Sportlight“.

On se dotakao teme dugovanja crno-belih.

– Ja za četiri godine nikada nisam platio privatni ručak sa klupskog računa, nikada nisam putovao na račun kluba, apsolutno nisam bio trošak klubu. Dakle, imate privatnu kompaniju, u istu rečenicu ne može da stane dugovati. Šta znači dugovati? Ja mislim da je to neodgovornost. Mislim da je to loša navika. Mislim da je to nehigijenski – počeo je Mijailović i dodao:


– Kada vi tri puta ne uhvatite lopova da krade, on četvrti put kad dođe on nema osećaj da krade. On ima osećaj da je to njegov biznis. Tako je isto i u sportu. Ako vas neko ne zaustavi da radite takve stvari, vi onda veoma spokojno reagujete na konstataciju: Je li normalno dugovati? Pa nije normalno – smatra prvi čovek crno-belih.

Mijailović je iskoristio priliku da citira Duška Vujoševića, a u prvi plan istakao je povratak Željka Obradovića na klupu Partizana posle nepunih 30 godina.

– Ja sam čovek koji nikada u životu nije tražio alibi nego je uvek tražio način. To sam u biznisu naučio, da postoje dve stvari u životu. Ili ćete da tražite izgovor ili način. Izgovori vas vode u ćorsokak, a način vas vodi napred. Najgore je u životu braniti svoju poziciju, najnezahvalnije je govoriti nekada o sebi. To je Duško Vujošević u nekoj emisiji rekao: „Ako se Ostoja povuče, pitanje šta će biti sa Partizanom“. Mislim da je tu i dovođenje Željka Obradovića stavilo pečat na ono šta klub može, šta klub želi i šta klub očekuje u budućnosti – poručio je Mijailović.

 


Be the first to comment on "MIJAILOVIĆ ISKREN: Za četiri godine nisam bio trošak Partizanu, dolazak Obradovića PEČAT!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*