KLJUČNO LETO U HUMSKOJ: Ovo je Partizanov plan u prelaznom roku!

Partizan
FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana iza sebe imaju razočaravajuću sezonu u kojoj nisu osvojili nijedan trofej, ali ni igrali u evropskim takmičenjima.

Iako je bilo i vidljivih pomaka, pre svega u mečevima sa tzv. „malim“ timovima, crno-beli će brzo zaboraviti ovu sezonu.

Partizan će ovog leta napraviti potpuno rekonstrukciju tima, kako bi u što boljem ruhu dočekao start novog šampionata i kvalifikacija za Ligu konferencija.


Svetozar Marković i Filip Stevanović su se već oprostili od Partizana, a iz kluba će otići i neprofesionalni Maki Banjak, kao i Žan Kristof Bajbek.. Takođe, očekuje se da bude još neki odlazaka iz Humske 1 u slučaju zadovoljavajućih ponuda, ali se i očekuje veliki broj dolazaka.

Partizan će dovesti najmanje petoricu novih fudbalera. Kako saznajemo u planu je dovođenje jednog centralnog defanzivca (možda i dva), ofanzivnog veznog, kao i centralnog i bočnog napadača.

Crno-beli su već krenuli u potragu za potencijalnim pojačanjima i očekuje se da većina budu dovedena na vreme, kako bi trener Stanojević mogao da ima spreman tim za početak sezone i pohod na plasman u grupnu fazu Lige konferencija.


Be the first to comment on "KLJUČNO LETO U HUMSKOJ: Ovo je Partizanov plan u prelaznom roku!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*