GOLAC PRAVO U CENTAR: Legenda crno-belih o Stanojevićevom Partizanu!

FOTO: FK Partizan

Legendarni fudbaler i trener Partizana Ivan Golac je uvek bio poznat kao čovek koji govori bez dlake na jeziku.

Tako je bilo i ovog puta. On je u intervjuu za Republiku govorio o stanju u Partizanu i njegovom treneru Aleksandru Stanojeviću.

– Partizan igra odlično u poslednje vreme. Nije to samo serija pobeda, već su rezultati praćeni odličnom igrom i promocijom mladih igrača. Ja sam od početka govorio da je Aleksandar Stanojević dobro rešenje, ali da mu je potrebno vreme da se „kockice poklope“. Na startu je bilo kikseva, slabijih igara, ali je vremenom sve došlo na svoje – počeo je Ivan Golac, a zatim nam je odgovorio na pitanje da li crno-beli mogu da stignu Crvenu zvezdu i osvoje titulu.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU!

– Apsolutno ne. U ovakvoj ligi, sa klubovima niskog kvaliteta, jednostavno ne postoje mečevi gde Zvezda može da se oklizne, bar ne u ovoj meri. Šampionat je rešen još jesenas, kada je branilac titule prvi put napravio devet poena viška. Ne vidim način na koji Partizan to može da stigne.

Golac je govorio i o predstojećoj evropskoj sezoni koja čeka crno-bele.

– Za velike izazove Stanojeviću su potrebna tri-četiri ozbiljna pojačanja, mada je u našim okvirima pitanje šta je to „ozbiljno“. Za Partizan je važno da uvek bude na visokom nivou, kako u domaćim okvirima, tako i na internacionalnoj sceni. U ovom novom takmičenju, uz ozbiljan i ambiciozan pristup, moglo bi da se ode do samog kraja, a to je presudno i zbog koeficijenta i bodova.

Be the first to comment on "GOLAC PRAVO U CENTAR: Legenda crno-belih o Stanojevićevom Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*