PARTIZAN GA JE ŽELEO, A SAD JE NA METI ZVEZDE: Crveno-beli pronašli pojačanje u Španiji!

Vladan Lukić Marakana

Dolazak Duška Tošića na Marakanu je samo pitanje dana, a Crvena zvezda želi dodatno da ojača i ofanzivu.

Kako piše Mozzartsport, odgovorni na Marakani krenuli su po doskorašnjeg mladog reprezentativca Srbije i fudbalera Radničkog iz Niša Nikolu Čumića (22).

Mladi Srbin zvanično je fudbaler Olimpijakosa koji ga je platio 500.000 da bi ga doveo iz redova „meraklija“, ali kako nije bio u planovima trenera Pedra Martinsa, poslat je na pozajmicu u Sporting iz Hihona.

U klubu gde je najbolji igrač Uroš Đurđević, drugi Srbin se nije snašao pa je očekivano da Španci neće platiti otkupnu klauzulu koja iznosi čak 7.000.000 evra. Sada je na crveno-belima da pokušaju da ubede Grke i dozvole Čumiću povratak u Srbiju, makar na pozajmicu.

Zanimljivo je da je Čumić pre samo nekoliko meseci bio velika želja Partizana, ali crno-beli nisu uspeli da ga dovedu u Humsku 1. Videćemo da li će crveno-beli biti uspešniji u tom pokušaju.

Podsećanja radi, pre nekoliko dana italijanski mediji pisali da se Zvezda i agrebački Dinamo interesuju za Simonea Ederu. Reč je o momku koji ima 23 godine, najbolje se snalazi na poziciji desnog krila, ali bi mogao da posluži i kao drugi napadač u tandemu sa klasičnim centarforom.

Be the first to comment on "PARTIZAN GA JE ŽELEO, A SAD JE NA METI ZVEZDE: Crveno-beli pronašli pojačanje u Španiji!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*