KAPITALNO POJAČANJE: Edmund Ado na meti Zvezde!

FOTO: Europa league

Činilo se da će Danilo Arboleda skoro sigurno pojačati Crvenu zvezdu, ali kako trenutno stvari stoje umesto njega će na Marakanu doći njegov saigrač Edmund Ado, koji bi mogao da bude kapitalno pojačanje za srpskog šampiona.

Kako prenosi Mozzartsport Zvezda je ozbiljno zainteresovana za reprezentativca Gane, koji igra na poziciji zadnjeg veznog.

Zvezda je spremna da plati za njegov transfer oko 1.000.000 evra koliko navodno traži Šerif. U narednim danima bi pregovori trebalo da budu intenzivirani, a Zvezda se nada srećnom završetku.

 


Ukoliko Moldavci ne stave veto na prodaju ili ukoliko se neki drug klub ne uključi, Ado bi mogao da bude jedno od kapitalnih zimskih pojačanja Crvene zvezde.

Mladi vezista iz Gane ima 21 godinu i u Šerif je stiga letos iz redova Senice za u transferu vrednom 300.000 evra. Kao tinejdćer bio je na probama u brojnim italijanskim klubovima, ali nije uspeo da se nametne.

Ado je odmah po dolasku u Šerif izborio mesto startera, te je postao nezamenjiv šraf kod trenera Jurija Verniduba.

Odigrao je skoro svaki minut u letošnjim kvalifikacionim dvomečima protiv Alaškerta, Crvene zvezde i Dinama, a bio je starter i u svih šest mečeva grupne faze Lige šampiona protiv Reala, Intera i Šahtjora.

Ukoliko dođe do dogovora sa Šerifom i igračem, Ado bi u Zvezdi trebalo da zameni Njegoša Petrovića koji je u završnim pregovorima sa Almerijom.

 


Be the first to comment on "KAPITALNO POJAČANJE: Edmund Ado na meti Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*