ZVEZDA SE NE ŠALI: Crveno-beli pronašli VELIKO pojačanje u Francuskoj!

Crvena zvezda pronašla je zamenu za Aleksandra Dragovića i „novi“ Drago koštaće manje od tri miliona evra.

Ipak, to nije sve od crveno-belih koji su navodno blizu da završe transfer Luke Ilića (24) i vrate ga na stadion „Rajko Mitić!“

 


Miloš Milojević, bivši trener Beograđana, ga je hvalio rečima da bi predstavljao spektakularno pojačanje dok je nosio dres TSC-a.

Mančester siti nije želeo da čuje za takvu opciju i odlučio je da iskusnog vezistu vrati u Trou.

Ipak, Crvena zvezda bi iz drugog pokušaja mogla da vrati momka koji je tri godine bio član omladinske škole na Marakani.

Kako prenosi Tutotosport pozivajući se na svoje izvore, Nišlija je još tokom zime bio na radaru Lećea i Empolija, a pratili su ga Verona i Lacio.

Nijedan tim nije ušao u ozbiljnu trku, a to bi mogao da iskoristi nekadašnji evropski i svetski šampion.

Osvajač tri duple krune zaredom u srpskom fudbalu navodno intenzivno radi na Lukinom dolasku i čak bi vrlo brzo sve moglo da bude i dogovoreno!

Iliću je u Francuskoj redukovana minutaža jer je odlučio da ne produži saradnju koja mu ističe na leto, a imao je i problema sa povredom.

I pored toga odigrao je 15 utakmica u Ligi 2 (pet golova i tri asistencije), i jednu u Kupu Francuske gde je upisao asistenciju.

Ofanzivni vezista zajedno sa mlađim bratom Ivanom (sada u Torinu) prešao je u Mančester siti, a ukupna cena bila je pet miliona evra (po 2.500.000).

 


Kod „građana“ šansu nije dobio nikada i vreme je provodio na pozajmicama u NAC Bredi, Tventeu, TSC-u i sada Troi.

Luka se uklapa u viziju Vladana Milojevića koji je u prvom mandatu voleo da ima što više igrača iz omladinske škole Zvezde sa iskustvom u inostranstvu.

(SportExtra/Espreso)

Be the first to comment on "ZVEZDA SE NE ŠALI: Crveno-beli pronašli VELIKO pojačanje u Francuskoj!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*