OVO MU SE NIKAD NIJE DESILO U PARTIZANU: Sadik dobio crveni karton, a onda mu posle meča bio poništen!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Almerije savladali su u gostima Rajo Valjekano sa 1:0 golom Kuenke u nadoknadi vremena. Doskorašnji fudbaler Partizana, Umar Sadik, je meč završio prevremeno u 79. minutu zbog crvenog kartona.

On je dobio dva žuta kartona, pa nje njegov tim do kraja utakmice morao da igra sa igračem manje, baš kao i Rajo kojem je još u prvom poluvremenu isključen Advinkula.

Ipak, ispostavilo se da je Sadik zaradio crveni karton bez ikakvog razloga. On uopšte nije načinio faul, zbog kojeg mu je sudija pokazao drugi žuti karton. Almerija se posle meča žalila LA Ligi, koja je žalbu i usvojila.

Kao obrazloženje dato je saopštenje po kom Sadik nije udario igrača kada je sviran faul, a kao posledica došao drugi žuti karton.

Podsetimo, Nigerijac tokom perioda provedenog u Humskoj nijednom nije dobio crveni karton.

Sadik će se tako na terenu naći već u subotu kada Almerija igra protiv rivala iz vrha tabele, Mirandesa. Za Mirandes nastupa pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde Erik Jirka.

Be the first to comment on "OVO MU SE NIKAD NIJE DESILO U PARTIZANU: Sadik dobio crveni karton, a onda mu posle meča bio poništen!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*