CRVENO-BELI DREŠE KESU: Zvezda spremila dva miliona za reprezentativca!

FOTO: FK Crvena zvezda

Eminentni švajcarski list Blik ovog utorka donosi vest da će Zvezda na kraju sezone iskoristiti mogućnost da otkupi Nasera Đigu iz Bazela.

Štoper iz Burkine Faso je imao promenljive nastupe, ali je pokazao da može da se nosi sa najboljima ove sezone. Ipak, u crveno-belom taboru u Đigi vide da postoji ogroman prostor za napredak.

 


Švajcarski list ipak ne navodi sumu za koju bi Zvezda otkupila Đigu, ali je poznato da je u ugovor o pozajmici stavljena klauzula od 2.000.000 evra, dok beogradski klub treba da se po ovom pitanju izjasni do 15. maja.

Mladi fudbaler je upisao 26 nastupa za Zvezdu ove sezone, a tu je i šest utakmica u kojima je odigrao svih 90 minuta u Ligi šampiona.

Kod Vladana Milojevića je dobio malo drugačiju ulogu u odnosu na onu koju je imao kod prethodnog trenera Baraka Bahara, a sa Burkinom Faso je zimus igrao na Kupu afričkih nacija.

Inače, Điga je u međuvremenu dobio i srpski pasoš, čime je smanjen broj „stranaca“ u ekipi i ostavljen prostor za angažovanje nekog dodatnog sa strane u predstojećem prelaznom roku.

 


Pre dolaska u Zvezdu, Điga je nastupao za Vitese iz Burkine Faso, a potom je došao u Bazel posle dobrog nastupa na Kupu afričkih nacija za mlade do 20 godina. Posle toga je prešao u francuski Nim, a zatim je letos pojačao poslednju liniju Zvezde.

Be the first to comment on "CRVENO-BELI DREŠE KESU: Zvezda spremila dva miliona za reprezentativca!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*