ČOVIĆ ĆE MORATI DA ODGOVARA PO ZAKONU: Partizan uputio oštar demanti prvom čoveku Crvene zvezde!

Ostoja Mijailović

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović je nedavno gostujući u emisiji Novo jutro na TV Pink uputio žestoke optužbe na račun predsednika Partizana Ostoje Mijailovića.

Ubrzo je stigao demanti iz tabora crno-belih. Njega vam prenosimo u celosti i bez redakacijskih izmena.

„KK Partizan NIS ovim putem želi da demantuje navode koje je u vašoj emisiji „Novo jutro“ 7. novembra izneo Nebojša Čović. Gostujući u vašoj emisiji Nebojša Čović je izneo tvrdnje po kojima se predsednik KK Partizan NIS, Ostoja Mijailović, bavio švercom narkotika u havarisanim automobilima i da je prilikom tih radnji uhvaćen sa 600 kilograma droge. Takođe, Čović je naveo kako je predsednik KK Partizan NIS ispevavao pogrdne pesme o njegovoj supruzi i plaćao nepoznatim licima da iste pevaju. Navedene tvrdnje KK Partizan NIS najoštrije demantuje, te ovom prilikom obaveštava vas i vaše gledaoce kako je pravni tim Partizana, i kompanije koje su u vlasništvu Ostoje Mijailovića, preduzeo sve neophodne korake da se tvrdnje Nebojše Čovića provere pred istražnim organima i da Čović za izrečene klevete odgovara po Zakonu“, navodi se u demantiju KK Partizan.

Be the first to comment on "ČOVIĆ ĆE MORATI DA ODGOVARA PO ZAKONU: Partizan uputio oštar demanti prvom čoveku Crvene zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*