TITULA JE SADA BAŠ DALEKO: Partizan sa igračem više izgubio dva boda u Gornjem Milanovcu!

Fudbal Super League Season 2020-2021 Metalac v Partizan Gornji Milanovac, 03.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Fudbaleri Partizana ispustili su dva boda na gostovanju Metalcu u Gornjem Milanovcu, pošto su sa igračem manje remizirali rezultatom 1:1 (0:0).

Još jednom se pošteno namučio tim Aleksandra Stanojevića, a na kraju je sebi dozvolio da ispusti dva boda iako je bio brojčano nadmoćniji.

Pored ovoga, u toku utakmice stigle su i informacije da je Partizan dogovorio dolazak Miloša Jojića i Svetozara Markovića.

Sada je pred stručnim štabom dve nedelje reprezentativne pauze da uigra gotovo pola novog tima za „večiti“ derbi protiv Crvene zvezde koji je zakazan za 17. oktobar.

Partizan na ovom meču je, još jednom, „prosuo“ prvo poluvreme u kom nije bio preterano opasan.

Najbolju priliku imao je Slobodan Urošević kada se sam namestio prijemom lopte na grudi, izbacivši iz igre svog čuvara, ali je golman Metalca Puletić odlično reagovao.

Dva puta je njegove dlanove odlično zagrejao Filip Stevanović šutevima sa distance, a iz jednog od njih je i Takuma Asano dočekao odbitak, ali je tukao pored gola.

Stanojević je već u poluvremenu iz igre izveo Umara Sadika i Sejdubu Sumu koji je zaradio žuti karton zbog udaranja laktom.

Umesto njih su ušli u igru Lazar Marković i Bojan Matić, a već nakon 45 sekundi Stevanović je postigao gol.

Nije zatresao mrežu, pošto je njegov šut izblokiran, ali je imao sreće da lopta pređe gol-liniju pre nego što je odbrana Metalca reagovala.

Od tog momenta Partizan je uspostavio kontrolu meča, imao veći posed lopte, a od 62. minuta posao mu je dodatno olakšan.

Miloš Vranjanin je neoprezno startovao na Stevanovića, a kako je imao javnu opomenu iz prvog poluvremena, sudija Milan Ilić ga je poslao u svlačionicu.

Do kraja meča je ostalo tada još pola sata, a činilo se da je Partizan blizu četvrtoj uzastopnoj pobedi.

Međutim, bio je potreban drugi gol da bi se „zatvorio“ meč, ali crno-beli kao da nisu želeli do njega.

Umesto toga, Metalac je pokazao veliku želju da izjednači i u tome je uspeo u 81. minutu.

Iz prve prave prilike na utakmici, a nakon dobrog poteza Katanića na desnoj strani, Filip Antonijević je ostao potpuno usamljen na nekih sedam metara od gola i zakucao je loptu u mrežu Popovića.

Posle primljenog gola Partizan je krenuo na sve ili ništa i došao je do tri velike prilike.

Sve tri je imao Aleksandar Lutovac, ali nije uspeo da zatrese mrežu.

U prvoj situaciji fantastično ga je proigrao Lazar Pavlović, ali je Puletić istrčao na vreme da skrati ugao.

Zatim je i Denis Stojković dobro uposlio Lutovca, ali je on šutirao preko prečke.

U nadoknadi je Lutovac sam kreirao sebi poziciju za udarac, šutirao je precizno, savladao Puletića, ali ne i odbrambenog igrača koji je loptu izblokirao u poslednjem trenutku.

1 Comment on "TITULA JE SADA BAŠ DALEKO: Partizan sa igračem više izgubio dva boda u Gornjem Milanovcu!"

  1. Odličan portal, a ne ona Republika raspala sa lažnim naslovima

Leave a comment

Your email address will not be published.


*