TEŠKA, ALI VELIKA POBEDA: Krajinović bolji od Italijana, u drugom kolu ga čeka pakao!

Filip Krajinović uspešno je startovao na Sinsinati Mastersu. On je u prvom kolu savladao nezgodnog Salvatorea Karuza sa sa 7:5, 6:4 za dva sata i 15 minuta igre.

Bio je to meč sa mnogo dugih razmena sa osnovne linije, bilo je dosta grešaka i nervoze, Filip se naročito mučio sa riternom, ali sve vreme je bio uporan i na kraju je uspeo da dobije one najvažnije poene.

Na 5:4 u prvom setu propustio je Krajinović dve set lopte, ponajviše zbog spomenutog riterna, a prethodno je na 3:3 spasao brejk loptu. U 12. gemu Filip koristi ukupno četvrtu set loptu za vođstvo u setovima.

U dugom gemu na startu drugog seta Karuzo pravi brejk, borbeni Italijan glasno se bodrio i stizao je neke teške lopte, ali Krajinović je vršio pritisak i vratio brejk za 3:3. Naredni gem bio je ključni, spasao je srpski teniser 0-40, zatim i još jednu brejk loptu, a onda je i napravio brejk za 5:3 posle izvrsnog izlaska na mrežu.

Nije moglo bez drame, Krajinović je propustio tri meč lopte, onda je Italijan nestvarno istrčao jedan poen i potom realizovao drugu brejk loptu. To kao da je razljutilo Filipa, u sledećem gemu odigrao je tri odlična poena i došao do 0-40, a Karuzo se opet nije predavao, spasao je još dve meč lopte, ali je Filip realizovao petu posle fantastične defanzive i greške Italijana.

U drugom kolu Krajinovića čeka treći teniser sveta Dominik Tim.

Be the first to comment on "TEŠKA, ALI VELIKA POBEDA: Krajinović bolji od Italijana, u drugom kolu ga čeka pakao!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*