ČEMU SAD OVO? Zvezda izdala saopštenje, spomenuti Partizan i Mega!

FOTO: ABA liga/Dtagana Stjepanović

KK Crvena zvezda analizirao je regularni deo sezone ABA lige kroz faulove i slobodna bacanja klubova.

Četvrtfinalne serije ABA lige su završene i pred nama su polufinala najjačeg regionalnog takmičenja.

 


Crvena zvezda je pobedom nad Studentskim centrom prvo u Beogradu, a potom i u Podgorici zakazala borbu za finale sa ekipom Mege, dok drugi polufinalni par čine Partizan i Budućnost.

– Uporedili smo koliko je svim ekipama dosuđeno slobodnih bacanja, a koliko protivnicima tokom ligaškog dela takmičenja (26 kola) i došli do sledećeg: KK Crvena zvezda u proseku po meču izvede 19,23 slobodna bacanja, dok protivnici 18,85 puta šutnu penal.

Kada govorimo o preostala dva srpska predstavnika, Mega po susretu šutne 23,42 slobodna bacanja, dok protivnici to urade 20,81 put, a kada govorimo o Partizanu oni su na 26 utakmica ligaškog dela u proseku šutirali 22,34 penala, dok su njegovi protivnici to činili 20,54 – stoji u saopštenju Zvezde i dalje se navodi:

 


– Naš klub je u proseku pravio 21,5 ličnu grešku po meču, dok je prosečan broj dosuđenih ličnih grešaka protivnicima bio 21. Partizan je pravio u proseku isti broj ličnih grešaka kao crveno-beli (21,5), ali je protivniku dosuđivano više – 24,6.

3 Comments on "ČEMU SAD OVO? Zvezda izdala saopštenje, spomenuti Partizan i Mega!"

  1. Cigani već vrše pritisak.Ne mogu pošteno ništa da urade!

  2. covicu jedes g….a opet siris virus

  3. Da su „najboljem odbrambenom“ sudili sve fajlove tokom utakmica bilo bi bar 20% više za protivnike. Ali kuhinja zna šta radi i sada pred polufinalne serije.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*