SAZNAJEMO: Ukoliko Savo ode, glavni kandidati za trenera Partizana bivši selektor i ljubimac Grobara!

Fudbaleri Partizana doživeli su šokantan poraz na gostovanju Novom Pazaru. Domaćin je slavio sa 3:2.

Crno-beli su odigrali katastrofalnu utakmicu, a najviše problema bilo je u zadnjoj liniji tima. Odbrambeni fudbaleri Partizana kao da su se utrkivali ko će da napravi veći kiks.

Posle meča trener crno-belih Savo Milošević najavio je da će razmisliti o svom statusu na klupi Partizana, kao i da će obaviti razgovore sa upravom kluba.

Prema našim informacijama, ukoliko Milošević odluči da podnese ostavku ili dobije otkaz, njega će na mestu trenera zameniti ili Radovan Ćurčić ili Aleksandar Stanojević.

Ćurčić je nedavno stigao u stručni štab Partizana, nakon što je Milan Đuričić Đumi otišao u zasluženu penziju. U Humskoj smatraju da bi Ćurčić svojim iskustvom mogao uspešno da vodi Partizan, ali brine ih i šta će reći navijači, koji nisu preterano zadivljeni bivšim selektorom Srbije.

Druga opcija je Aleksandar Stanojević. Uz Marka Nikolića zasigurno najomiljeniji trener među navijačima Partizana. Dok je vodio crno-bele Stanojević je lagano osvajao titule, a u mečevima sa Crvenom zvezdom je uglavnom izlazio kao pobednik. Naravno, ne zaboravlja se ni plasman u Ligu šampiona. Ipak, pitanje je da li on želi da se vrati u srpski fudbal. U prilog Partizanu ide to što je Stanojević godinu dana bez kluba otkad je napusti klupu kineskog Pekinga, pa bi mu povratak u Humsku mogao oživeti trenersku karijeru, baš kao i Marku Nikoliću koji je posle osvajanja duple krune postao jedan od najcenjenijih srpskih stručnjaka.

Uprava i dalje veruje u Miloševićev projekat i on će najverovatnije ostati na klupi Partizana, ali svaki novi kiks značiće da je njegov odlazak iz Humske sve bliži i bliži.

1 Comment on "SAZNAJEMO: Ukoliko Savo ode, glavni kandidati za trenera Partizana bivši selektor i ljubimac Grobara!"

  1. Uprava napolje odmah sada odmah sa sve savom

Leave a comment

Your email address will not be published.


*