U HUMSKOJ TEK KREĆE PRELAZNI ROK: Savo ne odustaje, želi sjajnog vezistu!

Nova sezona u Linglong Superligi Srbije počinje za nekoliko dana. U taboru Partizana sve je spremno za start takmičenja, ali crno-beli nisu završili svoj posao na transfer tržištu.

Iako je prvobitno bilo planirano jačanje konkurencije u vezom redu tek ako klub napusti Aleksandar Šćekić, Savo Milošević je promenio plan i sada po svaku cenu želi jednog od boljih igrača na superligaškim terenima.

Prema navodima Mozzartsporta, Partizan je veoma zainteresovan za kapitena Čukaričkog, Marka Docića, kontaktiran je i prvi čovek „brđana“ Dragan Obradović i tokom narednih dana trebalo bi da krene i konkretnija akcija za realizaciju ovog transfera.

Svakako da crno-belima neće biti lako da posao privedu kraju, s obzirom da je Docić pod ugovorom sa Čukaričkim, ali s obzirom na to koliko Milošević ceni njegove kvalitete sigurno je da će klub iz Humske učiniti sve da Docić što pre stigne u Partizan.

U Humskoj smatraju da bi se Docić brzo uklopio u igru Partizana, da period adaptacije ne bi bio potreban i da bi upravo Docić trebalo da bude karika koja nedostaje u borbi za šampionsku titulu.

1 Comment on "U HUMSKOJ TEK KREĆE PRELAZNI ROK: Savo ne odustaje, želi sjajnog vezistu!"

  1. IMAŠ ZDJELARA, HAHAHAHAA !KAPETAN NA BELU LAĐU.BLAGI UŠAS!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*