UMESTO NOVOG UGOVORA, ODLAZAK: Partizan ostaje bez Stevanovića!

Golman Partizana Nemanja Stevanović napustiće Humsku ovog leta. Iako je sa klubom nedavno dogovorio sve detalje oko potpisa novog ugovora, čuvar mreže je u poslednjem trenutku odustao od stavljanja parafa.

Stevanoviću je očigledno postalo jasno kako će priliku dobijati samo na kašičicu pošto je stručni štab odlučio da Aleksandar Popović bude broj jedan i da upravo on bude onaj “bonus igrač“ za narednu sezonu. 

Mesto rezervnog golmana pripalo bi iskusnom Vladimiru Stojkoviću, pa je i sam Stevanović sabrao “dva i dva“ i odlučio kako je najbolje da sreću potraži preko granice pošto u Humskoj minutažu neće imati. Za Stevanovića je zainteresovano nekoliko klubova iz Turske, Azerbejdžana i Kipra, pa se pretpostavlja da će u karijeru nastaviti u nekoj od ovih egzotičnih destinacija.

Ostaje pitanje koji je sledeći potez uprave – da li dovoditi novog golmana, ili rešenje potražiti u mlađim selekcijama, gde iskreno govoreći i nije neka konkurencija. 

Podsetimo, Stevanović je u Partizan stigao davne 2016. godine iz Čukaričkog u transferu teškom 150.000 evra, a na insistiranje tadašnjeg trenera crno-belih Ivana Tomića. 

Za vreme mandata u Partizanu Stevanović je pozajmljivan Radu, Teleoptiku i Čukričkom, sve do prošlog leta kada je Milošević ovog specijalistu za penale pozicionirao kao drugog golmana u timu. 

Nemanja Stevanović do sada osvojio je duplu krunu sa Partizanom, već u prvoj sezoni u klubu, ali i Kup sa Čukaričkim u sezoni 14/15. 

Be the first to comment on "UMESTO NOVOG UGOVORA, ODLAZAK: Partizan ostaje bez Stevanovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*