VRATIĆU SE: A onda dupla kruna sa Partizanom

Bon vojaž, Strahinja!

Žurnalovo svedočanstvo odlaska Pavlovića u Francusku, doviđenja Partizanu i dobar dan Monaku, sa oznakom uživo, u nedeljno jutro (čekiranje u 4.45, poletanje u 6.35), kroz srećan put i konstataciju: u zemlju galskih – pre prvih petlova!

U još mrakom okovanom Surčinu – kiša, u solidno ispunjenoj zgradi aerodroma Nikola Tesla – pojačane mere bezbednosti, maske na licima putnika – namernika kao znak o prisustvu planetarne pošasti – korone.

  • Jesam li ti rekla da ćemo da imamo problem na liniji za Nicu? – slavodobitno se službenica obratila radniku obezbeđenja, svedoku zmijskog reda pred šalterom Eir Srbije.
  • Od noćas je potrebna viza za ulazak u EU. Strahinji to nije problem: priložio je papir da ga po sletanju u Francusku čeka radna dozvola – saopštio je Željko Pavlović supruzi Slađani da će sin, ipak, da im se u planirano vreme otisne ka Azurnoj obali.
  • Strahinja je obožavao Ronalda, Veljko, s druge strane, Mesija – otkrila je brižna majka dvojici prisutnih novinara dečačku zanesenost naslednika fudbalom, posmatrajući ih s ljubavlju dok su ostavljali prtljag.

Međutim, u Francusku se jutros nije moglo turistički?!

  • Izgleda da ću u avionu da budem sam – otkrio je pokazujući najbližim članovima porodice overene karte za Nicu Partizanov biser, od sutra – na treningu Monaka.

I, nasmejao se na opasku – kao predsednik!

Signal da predstavnici medija počnu da rade svoj posao, prvo – fotografijama ovekoveče trenutak kad je crno-beli vunderkind, od Kneževa plaćen Parnom valjku čak 10 miliona evra (sa bonusima možda naraste na 13), rešio da kao najbolji ovdašnji mladi igrač počne da zarađuje pečalbarski hleb.

  • Posle malo dužeg odmora i svega što se dešavalo zbog pandemije, napokon idem u Monako. Na licu mesta ću da se uverim kako će sve da funkcioniše. Nov tim i nov grad, ali daću sve od sebe da se što pre prilagodim i budem najbolji što mogu – naglasio je Žurnalu Strahinja Pavlović.

U međuvremenu, Kneževi su promenili trenera: Morena će, kako stvari stoje, da nasledi Niko Kovač.

  • Tako izgleda… To ništa ne menja, fokus i cilj ostaju isti.

Popularnom Kalabi ruku dobrodošlice pružiće još jedan partizanovac – Stevan Jovetić.

  • Javiću se Jovetiću čim dođem. Uputiće me u sve što me čeka.

Strahinja Pavlović nikada neće moći da zaboravi Partizan i svoje Grobare:

  • Najveća želja mi je da ostvarim uspešnu inostranu karijeru i onda se vratim u Humsku: po duplu krunu – kazao je srpski biser, ne zaboravivši na oproštaju od Beograda da čestita rođendan svom agentu Zvonimiru Vukiću.

Izvor Sportski žurnal

Be the first to comment on "VRATIĆU SE: A onda dupla kruna sa Partizanom"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*