UZALUD MU POTENCIJALNA DUPLA KRUNA: Milojević više neće biti trener Zvezde!

FOTO: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda obavestio je javnost da ugovor sa šefom stručnog štaba Milošem Milojevićem ističe završetkom ove sezone i da neće biti produžen.

Kako se navodi u saopštenju, talentovani stručnjak je sa Zvezdom osvojio 34. titulu nacionalnog prvenstva i na dobrom je putu da obezbedi i duplu krunu.

 


U Ljutice Bogdana su uvereni da će Milojević na najlepši mogući način završiti saradnju sa klubom, uz osvojen Kup Srbije.

„Zahvaljujem se Crvenoj zvezdi što mi je kao mladom treneru dala šansu da se dokažem na velikoj sceni. Imali smo izuzetnu saradnju. Trudio sam se da budem profesionalan, dao sam maksimum i to ću raditi do kraja mog boravka na klupi Crvene zvezde. Imam veliku želju da osvojimo Kup Srbije zajedno, a zatim da od 1. juna, kao što sam i ranije bio, budem navijač. Želim Zvezdi sve najbolje u Ligi šampiona, siguran sam da će biti konkurentna, kao i da će promene doneti dobre stvari. Još jednom želim da se zahvalim upravi, igračima, mom stručnom štabu, svima u klubu, medijima i navijačima na odličnoj saradnji tokom protekle sezone. Hvala na svemu“, zaključio je Miloš Milojević.

Podsetimo, Milojević je klub preuzeo prošlog leta kada je isti napustio Dejan Stanković. Sa timom je igrao grupnu fazu Lige Evrope i osvojio domaći šampionat.

Kao favorit da ga zameni se nameće Barak Bahar, izraelski stručnjak koji predvodi Makabi iz Haife.

 


BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "UZALUD MU POTENCIJALNA DUPLA KRUNA: Milojević više neće biti trener Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*