KO BI REKAO: Jokić više neće biti najplaćeniji u Denveru?

Denver Nagetsi spremni su da ponude Džamalu Mareju ugovor vredan 303 miliona dolara ukoliko Kanađanin bude u „All-NBA“ timu na kraju sezone.

Plejmejker Denver Nagetsa na kraju sezone moći će da potpiše novi petogodišnji ugovor, a koliko će inkasirati zavisi isključivo od njega zbog pravila o „supermaks“ ugovorima.

 


Ako Marej bude u jednoj od tri najbolje ekipe na kraju sezone (All-NBA), onda ispunjava uslov za „supermaks“ ugovor koji bi iznosio 303 miliona dolara.

Pretpostavljamo da ćemo mu ponuditi supermaks ugovor. Verovatno će biti All-NBA – rekao je Kalvin But, generalni menadžer Denver Nagetsa.

Džoš i Sten Krenke (vlasnici Nagetsa) veliki su ljubitelji njegove igre, tako da ako ispuni uslov i bude All-NBA, onda ćemo učiniti šta je do nas – dodao je.

Biti All-NBA nije nimalo lako, Marej mora da bude među najboljih šest bekova u sezoni, ali ako bude igrao u kontinuitetu, kao u plej-ofu, onda nema sumnje da će biti među elitom.

 


Nagetsi će tako Mareja učiniti i plaćenijim od Nikole Jokića, koji je prethodne sezone potpisao petogodišnji ugovor vredan 254 miliona dolara.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

<

Be the first to comment on "KO BI REKAO: Jokić više neće biti najplaćeniji u Denveru?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*