ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Bivši fudbaler Zvezde stiže u Partizan?

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana teoretski dva kola do kraja plej-ofa Superlige Srbije imaju šansu za drugu poziciju i kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ipak, mora se razmišljati o pojačanjima u letnjem prelaznom roku, a jedno od njih mogao bi da bude i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

 


U pitanju je Ognjen Vranješ (32), koji je nedavno ponuđen crno-belima preko posrednika kao opcija za letnji prelazni rok, saznaje Telegraf.

Teško je u ovom trenutku reći koliko je defanzivac blizu ili daleko od stadiona JNA zbog pomenutog odnosa između FK i JSD.

Štoper je pod ugovorom sa turskim Hatajem do juna 2025. godine, ali postavlja se pitanje da li perspektiva postoji uopšte u toj sredini.

Ovaj klub se posle strahovitog zemljotresa u zemlji povukao iz Superlige do naredne sezone i nije najjasnije kako će u budućnosti funkcionisati.

Centralni bek od tada nema klub, jer nije iskoristio mogućnost da ode negde na pozajmicu, a nedavno je ponuđen Beograđanima.

Čak i ako odgovor „parnog valjka“ bude pozitivan, ne zavisi sve od njih, jer i momak rođen u Banjaluci ima svoje planove i ideje.

Ognjen traži opciju koja ima perspektivu i dogovor možda bude bio lakši ako se Partizan domogne kvalifikacija za Ligu šampiona.

One automatski donose grupnu fazu Lige Evrope u slučaju ispadanja, a ako do toga ne dođe, sve bi postalo mnogo teže i neizvesnije.

Kada govorimo o Vranješu i njegovoj formi, pre tragedije u Turskoj koju je izbegao srećom, bio je standardan sa 15 utakmica u svim takmičenjima.

 


Pre dolaska u Hataj, branio je boje Borca iz Banjaluke, Crvene zvezde (Napredak Kruševac i Šerif Tiraspolj pozajmice), Krasnodara…

Zatim, Alanije iz Vladikavkaza, Elazigspora, Gazijantepa, Sportinga iz Hihona, Toma, Anderlehta, Šarlroe, te AEK-a iz Atine.

Jedno vreme bio je i standardni reprezentativac Bosne i Hercegovine i odigrao je 38 utakmica u periodu od 2010. do 2018. godine.

BONUS VIDEO:

 


2 Comments on "ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Bivši fudbaler Zvezde stiže u Partizan?"

  1. Mlad je on,neiskusan. Dajte nekog starijeg.

  2. Sta kaze Karleusa?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*