STANKOVIĆ ZOVE NA MARAKANU: Zvezda proslavlja titulu

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde proslaviće danas, utakmicom protiv Proletera, 31. titulu prvaka države. Meč je na programu od 19.15 sati na „Marakani”.

Dejan Stanković, trener crveno-belih fudbalera, rekao je da njegov tim zaslužuje pune tribine na proslavi šampionske titule.

– Bio je to dugačak i neugodan put, ali igrači su ga pronašli i pokazali da su najbolji u Srbiji. Nadam se zato većem broju ljudi koji ce pozdraviti naše šampione.

Potom je dodao:

– Ovo je trofej koji pripada Crvenoj zvezdi, igračima i navijačima. Titulu osećam svojom kao trener i navijač. Zahvalio bih svima koji su učestvovali u njenom osvajanju.

Gosti na današnjem meču biće futsaleri Crvene zvezde, kao i veterani 63. padobranske brigade Vojske Srbije.

– Veterani 63. padobranske brigade, koji su učestvovali u bitkama na Košarama i Paštriku i koji su odlikovani ordenom narodnog heroja, na čelu sa ratnim načelnikom štaba, pukovnikom Vidojem Kovačevićem biće svedoci istorijskog trenutka za crveno-beli klub. Nadamo se punim tribinama, još jednoj pobedi i fenomenalnoj crveno-beloj proslavi – zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

Inače, slavljenička atmosfera se osećala u Ljutice Bogdana i tokom prethodne nedelje, pa su tako ispred platoa stadiona pored tenka koji se nalazi ispred stadiona „Rajko Mitić”, na mestu koje se simobolično naziva Gazimestan, dovezli suraketni bacač za protiv vazdušnu odbranu. Zapravo, radi se o oklopnom vozilu od prošle godine, kada su ušli u Ligu šampiona, na kome su sada stavljene makete raketa, tako da nije pravo raketno vozilo.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "STANKOVIĆ ZOVE NA MARAKANU: Zvezda proslavlja titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*