MILOŠEVIĆ: MORAMO BITI ZADOVOLJNI!

Trener Partizana hvali koncentraciju posle pobede u Šapcu

Ovoga puta bez zamerke. Ni igračima (kao posle ubedljivog slavlja nad Javorom), ni sebi (zbog izmena u Hagu). Konačno Savo Milošević može da odahne, Parni valjak je uspešno završio šaltanje sa evropske na superligašku scenu i posle utakmice u Šapcu napredovao jedno mesto na tabeli.

Trenera Parizana više od prestizanja Čukaričkog i psihološkog oporavka od remija sa AZ Alkmarom raduje disciplinovana igra, dovoljna da se bez problema vrati za Beograd.
Moramo biti zadovoljni. Naravni da nije bilo moguće ponoviti trku i energiju od pre tri večeri, ali nivo koncentracije i voljni momenat su bili dovoljni za pobedu“, prokomentarisao je Milošević u mikrofon televizije Arenasport, posle meča u kome su golove za slavlje crno-belih postizali Takuma Asano i Slobodan Urošević.

Bila je to četvrta uzastopna pobeda Partizana u prvenstvu. Taman da nagovesti završnicu jesenjeg dela sezone, u kome će mu rivali biti Napredak, Rad i Radnik, sve timovi iz donjeg doma tabele. Uz takmičarski ne toliko važan susret sa Astanom, na oproštaju od grupne faze Lige Evrope.
Sad imamo dan više za odmor, dosta će nam značiti u trenucima kad je raspord takav da igramo dve utakmice sedmično. Prva u nizu je završena, ostale su još četiri do pauze. Još uvek nas čeka težak posao“, smatra Milošević.

Njegov kolega, Dragan Aničić sportski je priznao da su crno-beli bili bolji, iako je Mačva povremeno znala da napadne.
Pokušavali smo da pariramo Partizanu, igrali dobro, ali danas je pobedila bolja ekipa“, rekao je Aničić.

IZVOR: MOZZART SPORT

Be the first to comment on "MILOŠEVIĆ: MORAMO BITI ZADOVOLJNI!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*