ANKETA: Da li ste zadovoljni učinkom Aleksandra Stanojevića na klupi Partizana?

FOTO: FK Partizan

Danas se navršava tačno godinu dana od kada je Aleksandar Stanojević po drugi put seo na klupu Partizana.

On je zamenio Sava Miloševića, koji je podneo ostavku nakon poraza od Vojvodine u Novom Sadu.

Crno-beli su u tim trenucima već imali zaostatak od šest bodova u odnosu na Zvezdu.


Stanojević je samo desetak dana nakon što je došao na klupu imao veliki test u Belgiji, gde je Partizan eliminisan iz kvalifikacija za LE od ekipe Šarlroa.

U domaćem prvenstvu crno-beli su se mučili na početku Stanojevićevog drugog mandata, Metalac je uzeo bod, a Radnički sva tri Partizanu. Ipak, sve se promenilo od meča sa TSC-om, Parni valjak je slavio sa 4:0 i to je bio nagoveštaj mnogo boljih partija.

Partizan je vezao preko 20 pobeda u svim takmičenjima, a svoje dobre igre pokvario je u mečevima sa Zvezdom, tačnije porazima u Superligi od 1:0 i u finalu Kupa Srbije posle izvođenja jedanaesteraca. Sezona se završila bez trofeja, ali su crno-beli sa velikom željom i ambicijama ušli u tekuću.

Stanojevićev Partizan je maestralno ušao u novu sezonu. U domaćem prvenstvu ima šest pobeda iz isto toliko mečeva, dok je izboren i plasman u grupnu fazu Lige konferencija. Bolje, prosto nije ni moglo da krene za Stanojevića i Partizan, a i čini se da je klub iz Humske dosta spremniji da se bori za titulu sa Zvezdom nego proteklih sezona.

Kako ste vi zadovoljni učinkom Aleksandra Stanojevića u ovih godinu dana, glasajte u našoj anketi.

[yop_poll id=“21″]


Be the first to comment on "ANKETA: Da li ste zadovoljni učinkom Aleksandra Stanojevića na klupi Partizana?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*