AZ ALKMAR – PARTIZAN : Najvažnija evropska utakmica crno-belih!

Fudbaleri Partizana gostuju u Holandiji ekipi AZ Alkmara u okviru 5. kola Lige Evrope.

Izabranici Save Miloševića igraju odlučujući meč za opstanak u Evropi. Crno-belima je neophodna pobeda ukoliko žele da do poslednjeg kola zadrže šansu za nastavak takmičenja.

Fudbaleri Partizana večeras igraju ključnu utakmicu u borbi za opstanak na evropskoj sceni, u Ligi Evrope.
Rival im je sjajna ekipa holandskog AZ Alkmara, koja je u neverovatnoj formi i koja je u poslednjih šest mečeva ostvarila isto toliko pobeda, uz neverovatnu gol razliku 24:0!

Ukoliko crno-beli izgube ili remiziraju, meč poslednjeg kola protiv Astane u Humskoj bio bi njihov oproštaj od Evrope do narednog leta, a pobeda daje realnu nadu da bismo Partizan mogli da gledamo i na proleće na evropskoj sceni.
Navijače Partizana do početka utakmice najviše zanima šta je to trener Savo Milošević spremio za večerašnji meč i ima li prostora za neko iznenađenje.
Utisak je da kada su crno-beli u pitanju, nikakvog iznenađenja neće biti i da će se Milošević i ovoga puta odlučiti za postavu koja je najuigranija i koja je najčešće igrala zajedno ove sezone.
Protiv Mančester junajteda Milošević je pokušao pomeranjem Sume na bok, sa Šćekićem uz Zdjelara, i saTošićem na klupi, danapravi nešto više, ali se taj potez nije pokazao delotvornim.
Zbog toga, večeras Partizan očekujemo u sastavu:
StojkovićMiletić, Ostojić, Pavlović, UroševićZdjelar, NathoTošić, Suma, AsanoSadik.

Be the first to comment on "AZ ALKMAR – PARTIZAN : Najvažnija evropska utakmica crno-belih!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*