LUDNICA U DORTMUNDU! Borusija gubila 0:3 od fenjeraša, a onda se desilo PRAVO MALO ČUDO

Kakva ludnica na stadionu „Signal Iduna park“! Domaća Borusija Dortmund je u nadoknadi vremena izvuka bod protiv fenjeraša Paderborna – rezultat je bio 3:3 (0:3), a heroj domaćih bio je Marko Rojs.

Paderborn je u Dortmund dopoutovao kao poslednjeplasirana ekipa na tabeli Bundeslige, a kući je mogao da se vrati i sa sva tri boda. Međutim, planove ekipe sa severa Nemačke pokvario je Rojs u 93. minutu.

Gosti su već posle prvih 45 minuta imali tri gola prednosti. Prvo je Streli Mamba u petom minutu sa pet metara pogodio mrežu posle brze akcije po desnoj strani, da bi potom u 37. posle nove kontre isti igrač izašao sam pred golmana domaćih Burkija i nije mu bilo teško da udvostruči prednost svoje ekipe.

U 43. minutu Holtman je prošao sa leve strane i doneo neverovatnih 0:3 u sred Dortmunda.

Ipak, na samom startu drugog poluvremena Borusija se vratila u meč. Džejdon Sančo je postigao gol i smanjio zaostatak svog tima .

Napadao je Dortmund svim silama, ali tek u 84. minutu su došli domaćini do drugog pogotka, strelac je bio Aksel Vitsel. Totalni šok za goste, koji su samo 10-ak minuta pre kraja utakmice praktično imali tri boda u džepu, usledio je u trećem minutu nadoknade, kada je Marko Rojs iz veoma teške situacije loptu glavom poslao u gol za konačnih 3:3.

Be the first to comment on "LUDNICA U DORTMUNDU! Borusija gubila 0:3 od fenjeraša, a onda se desilo PRAVO MALO ČUDO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*