BRILIJANTNI NIKOLA JOKIĆ! Meč za pamćenje – Srbin ponovo eksplodirao na VELIKOJ utakmici i Bostonu ISPORUČIO tripl-dabl!

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Boston sa 96:92 i naneli mu tek četvrti poraz u sezoni, a briljirao je Nikola Jokić koji je imao tripl-dabl 18 poena, 16 skokova i 10 asistencij.

Mada Seltiksi ni u jednom momentu utakmice nisu vodili, bilo je prilično uzbudljivo u finišu. Čak umalo da Denver prokocka plus 19 koliko je imao na kraju trećeg perioda, ali su dobri potezi pre svega Jokića i Mareja odlučili.

Nagetsi su imali dva velika uspona. Prvi se desio početkom druge četvrtine kada su serijom poena stigli do ubedljivog vođstva. Da bi se desio drugi, najpre je usledio pad. Seltiksi su smanjili minus i prišli na pet poena razlike, ali ih je Denver odbio novim naletom.

Nakon koša Markusa Smarta na nešto manje od tri sekunde do kraja su prišli na minus dva, ali je Marej slobodnim bacanjem rešio pitanje pobednika.

Izvor: Blic


Be the first to comment on "BRILIJANTNI NIKOLA JOKIĆ! Meč za pamćenje – Srbin ponovo eksplodirao na VELIKOJ utakmici i Bostonu ISPORUČIO tripl-dabl!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*