OGLASIO SE TERZIĆ: Vazura laže da bi prikrio Partizanov i njegov poraz!

Zvezdan Terzić, prvi čovek Crvene zvezde, oglasio se povodom sukoba sa generalnim direktorom Partizana Milošem Vazurom.

Između Vazure i Terzića došlo je do sukoba na redovnoj sednici Zajednice Superlige i Prve lige Srbije, gde se, ujedno, glasalo o tome da se broj dozvoljenih stranaca po meču u Superligi poveća sa četiri na osam.

Zvezda se založila da broj stranaca bude povećan, dok je protiv bio Partizan, a oko te teme su se posvađali Terzić i Vazura.

„Vazura laže. Kampanja se nastavlja. Kao po starom dobrom običaju, naučen od Vučelića i njegovih učenika, i ovog puta Vazura laže i zloupotrebljava medijski prostor. Jeste bilo žučne rasprave zbog Vazurinih provokacija kako je Partizan diskriminisan od strane države, i ništa više. To mogu da posvedoče i svih 28 predstavnika klubova super i prve lige Srbije koji su bili prisutni na sednici i koji su glasanjem, posle te žučne rasprave, podržali predlog Crvene zvezde o povećanju broja stranaca i predlog da se igrači iz EU koji igraju u Srbiji ne tretiraju kao stranci. Predlog Crvene zvezde je podržalo 25 klubova a protiv su bili samo 3 uključujući i Partizan. To najbolje govori o podršci koju imaju predlozi i diskusije FK Crvena zvezda i o statusu rukovodstva FK Partizan medju sportskim radnicima Srbije. Vazura ovim lažima želi da opravda svoj neuspeh na glasanju i da odvuče medijsku pažnju sa uspeha Crvene zvezde na pomenutom glasanju.“, izjavio je Terzić.

Be the first to comment on "OGLASIO SE TERZIĆ: Vazura laže da bi prikrio Partizanov i njegov poraz!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*