ŠAMPIONI EVROPE BEZ SREĆE: Paklen žreb za odbojkaše Srbije u kvalifikacijama za OI!

FOTO: CEV

Pakleno težak put imaće srpski odbojkaši do vize za Olimpijske igre u Tokiju! Novi evropski šampioni dobili su jako teške rivale u kvalifikacionoj grupi, maltene će im biti teže da dođu do Igara u Japanu, nego da tamo uzmu medalju.

Odbojkaši Srbije igraće na kvalifikacionom turniru u Berlinu (5-10. januar) u grupi sa Francuskom, Bugarskom i Holandijom. U drugoj grupi će biti Slovenija, Nemačka, Češka i Belgija, javlja nemačka agencija DPA. Dve prvoplasirane ekipe iz obe grupe će se plasirati u polufinale, a samo će pobednik turnira ići u Tokio!

Dakle, biće to konkurencija kao na minulom Evropskom prvenstvu, neće biti ništa lakše, štaviše, u Berlinu u grupama neće biti reprezentacija sa kojima može da se igra i sa pola gasa.

PROČITAJTE JOŠ:  JEDNOSTAVNO NAJBOLJI: Jusein Bolt u laganom ritmu osvojio zlato na 200 metara

Najveći rival Plavima će biti svakako Francuska, koju su puleni selektora Slobodana Kovača pobedili u polufinalu Evropskog prvenstva, usred Pariza, sa 3:2.

Mesto na Olimpijskim igrama za sada su obezbedili Brazil, SAD, Italija, Poljska, Rusija, Argentina i Japan.

1 Comment on "ŠAMPIONI EVROPE BEZ SREĆE: Paklen žreb za odbojkaše Srbije u kvalifikacijama za OI!"

  1. sto placete vec znaju oni da pobede i pakao a kamoli tamo nekih jaki igraca!!samo napred , pa i ako pobedite , vazno je biti tu medju velikane mi onako mali ispljuvani al obraza cista!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*