TENISKI RAT I DALJE TRAJE: Ko laže?

Kasper Rud, polufinalista ovogodišnjeg Rolan Garosa, nadovezao se na reči Holgera Runea koji je optužio Norvežanina da mu se uneo u lice u svlačionici.

Rud i Rune igrali su u četvrtfinalu Rolan Garosa i duel je protekao u velikoj tenziji i teško izgovorenim rečima – na obe strane.

Drama je nastavljena i posle meča, usledilo je još teških reči, pogotovo od strane mladog Danca koji je optužio Ruda da se nesportski ponašao u svlačionici posle meča.

„Kada smo došli do svlačionice, njegov tim je došao da me pozdravi i da mi čestita na borbi, bili su pristojni, ali je onda, naprasno, Kasper krenuo da mi prilazi i da mi se dere u lice“, ispričao je Rune i nastavio:

„Rekao sam mu: ‘Šta to kog đavola radiš?’. Možeš da ‘divljaš’ i da se dereš na terenu koliko hoćeš, ali drati se meni u lice je neučtivo. On se nije uopšte sportski ponašao tokom meča, zato nisam želeo da ga zagrlim niti da pričam sa njim na kraju meča“.

Ubrzo je stigao i odgovor Norvežanina:

„Ono što je Rune rekao je pogrešno, to se bukvalno nije desilo. Bili smo u svlačionici posle meča i, očekivano, radi se o velikoj svlačionici, pošto na Rolan Garosu učestvuje veliki broj tenisera. Moj tim je bio u jednom korneru, istuširao sam se, jeli smo picu, raspoloženje je bilo dobro. Slušali smo muziku i posle toga smo otišli kući“, rekao je Rud.

„Holger je imao svoj korner, tako da ne znam kako je izmislio to „vikao mi je u lice“. To se nije dogodilo, velika laž“, dodao je.


„On može da ima mišljenje o tome kakav sam teniser. Da li sam fer ili ne. Video sam da je i o tome pričao, ali u to neću ulaziti, to je njegovo lično mišljenje. Ali reći laži i izmisliti priču, nadamo se da je poslednji put to uradio“, zaključio je Norvežanin.

Vrela je krv između Skandinavaca, Danaca i Norvežanina, te i ne čudi što je došlo do ovakvog ishoda…

 


Be the first to comment on "TENISKI RAT I DALJE TRAJE: Ko laže?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*