PALE TEŠKE REČI: Legenda Partizana UDARILA na Mijailovića i optužila ga da LAŽE!

FOTO: KK Partizan

Legenda Partizana i sadašnji direktor „Štark arene“ Goran Grbović, javno je optužio predsednika crno-belih Ostoju Mijailovića da laže!

Naime, Mijailović je nedavno izjavio kako je Partizan imao velika ulaganja u Malu salu Arene, a Grbović je gostujući u emisiji “Indirektno” na televiziji “K1” istakao da to nije istina:

 


– Što se tiče Mijailovića, uvreda za sve moje zaposlene je izjava da je Partizan uložio ogromna sredstva u renoviranje Male sale koja je bila ruinirana – rekao je Grbović, a potom i dodao:

– Čovek je toliko notorno slagao, pričam o Ostoji. Dule Vujošević je to preneo, a nema pojma o čemu se radi, ne znam zbog čega. Partizan nije uneo “žutu banku” u malu salu, dinar jedan nije uneo. Osim ako ne računaju što smo im dozvolili da drže teretanu, što su uneli stolove za masiranje, srušili jedan zid i doneli mašinu za pranje veša. Eto onda je to veliko ulaganje.

Ostaje da se vidi da li će Grbović na ovo dobiti odgovor iz Partizana.

Podsetimo, crno-bele ove nedelje očekuju dva važna meča u Evroligi i oba će odigrati na domaćem terenu upravo u „Štark areni“.

 


Prvi rival je Baskonija u utorak od 20:30, a potom će u četvrtak u Beograd na megdan Parnom valjku stići i Real Madrid.

Be the first to comment on "PALE TEŠKE REČI: Legenda Partizana UDARILA na Mijailovića i optužila ga da LAŽE!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*