KURIOZITET: Fudbaler Zvezde u istom kolu igrao za dva različita kluba!

Vladan Lukić Marakana

Mladi vezista Crvene zvezde Njegoš Petrović bio je u startnoj postavi srpskog šampiona u sredu protiv Voždovca na krovu Tržnog centra „Stadion“ u zaostalom meču 3. kola Linglong Superlige Srbije

Interesantno je da je Petrović u istom ovom kolu nosio dres Rada u meču protiv Vojvodine u ubedljivom porazu beogradskog kluba.

Povodom ovoga, postavlja se pitanje da li su stvari „čiste“, odnosno da li je u praksi moguće da se tako nešto dogodi.

Mijailović „udario“ nikad jače po rukovodstvu Partizana: Vi ste bruka i sramota, sećate li se pesme „Ako te smene ja sečem vene“!

Iz Zajednice superligaša ističu da nikakvih nepravilnosti nije bilo, a generalni sekrekar Darko Ramovš kazao je da nema osnova da se klubovi kažnjavaju

„Nema tu nekih propisnih smetnji za tako nešto, više je to kuriozitet. Nema osnova da se klub(ovi) kažnjavaju“ rekao je Ramovš.

Slučaj kao što je ovaj sa Petrovićem nije ni prvi ni poslednji s obzirom na to da prelazni rok traje do kraja avgusta, a liga kreće već u julu.

„U praksi je bilo već sličnih slučajeva zbog prelaznog roka, to je neka devijacija. Prelazni rok traje tokom prvenstva koje počinje sredinom jula, a za mesec dana može da se desi svašta, mnogo prelazaka igrača iz jednog u drugi klub“ pojašnjava Ramovš.

Be the first to comment on "KURIOZITET: Fudbaler Zvezde u istom kolu igrao za dva različita kluba!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*